Naslovnica Kronika Na Gorenjskem iščejo francoska najstnika

Na Gorenjskem iščejo francoska najstnika

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska policija je v zadnjih dneh dobila prijave o izginotju treh oseb – ženske iz okolice Šoštanja  ter dveh francoskih najstnikov na Gorenjskem. Eno osebo, ki so jo v Trbovljah pogrešali že od 26. junija, pa so našli mrtvo.
Na Gorenjskem iščejo francoska najstnika

Penelope Murat in Swenn Gaudin Jeangoyut sta najbrž le po najstniško pobegnila, a vseeno… (foto: policija.si)

Policisti PP Kranjska Gora so dobili o dveh pogrešanih mladoletnih osebah. 16-letna Penelope Murat in 17-letni Swenn Gaudin Jeangoyut, oba iz Francije, sta se v sredo (20. julija) na območju Mlinca proti Dovški babi ločila od ostalih pohodnikov. Pozitivno je to, da so ju kasneje opazili na Plavškem rovtu in tudi na območju Jesenic. Med navedenimi kraji naj bi potovala peš ali pa z avtoštopom, zato Policija prosi morebitne očividce za informacije.

»Penelope Murat je visoka 155 cm in suhe postave, ima do ramen segajoče rjave lase, očala z dioptrijo, oblečena je v modro majico s kratkimi rokavi in logotipom na levi strani, rjave kratke hlače, nosi rjav nahrbtnik s privezano rjavo spalno vrečo. Swenn Gaudin Jeangoyut je športne postave, visok je 170 cm. Ima svetle lase, oblečen pa je v modro majico s kratkimi rokavi in logotipom na levi strani logotip, rjave kratke hlače, nosi rjav nahrbnik,« je najstnika opisala Policija.

Policisti iz Velenja pa so bili obveščeni, da je prav tako pred dvema dnevoma neznano kam izginila 55-letna Jožica Jevšnik, doma z območja Raven pri Šoštanju. Pogrešana je visoka približno 167 cm, ima daljše, svetlejše lase, nazadnje pa so jo videli v sredo zjutraj v Šoštanju. Tedaj je bila oblečena v spodnji del črne trenirke in v črno majico, lase pa je imela spete z vijolično sponko.

Ta teden pa so policisti Policijske postaje Trbovlje preklicali iskanje  54-letnega Igorja Fajdige, ki so ga zadnjič videli včeraj 26. junija zgodaj zjutraj na območju Trbovelj, kjer je izginuli tudi živel. Fajdigo so te dni našli mrtvega v bližini mesta.

*Kmalu po objavi te novice je Policija sporočila, da so oba francoska najstnika našli avstrijski organi, z njima pa je vse v redu.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.