Naslovnica Oglaševanje Moderna in vrhunska senčila Oven za vse okuse in želje

Moderna in vrhunska senčila Oven za vse okuse in želje

Avtor: Spletno Uredništvo

Smo majhno podjetje, ki redno sledi modnim trendom in novostim na področju senčil, strankam svetujemo, hkrati pa se vedno prilagajamo vašim individualnim potrebam in prisluhnemo vašim željam…

Sencila oven

Moderna in vrhunska senčila za vse okuse in želje…(foto: sencila-oven.si) 

 

Podjetje Senčila Oven se ukvarja z izdelavo, montažo in servisom tako zunanjih, kot notranjih senčil. Ker želimo ponuditi le najboljše, pri delu uporabljamo materiale najboljše kakovosti priznanih evropskih proizvajalcev. Senčila izdelamo po meri, naše stranke vedno prejmejo celovito storitev, kar vključuje svetovanje, ogled na terenu, vse izmere, izvedbo in tudi servis obstoječih senčil. Osredotočeni smo na zadovoljstvo naših strank in želimo, da se zaradi odlične izkušnje vračajo k nam. Skrbimo za ustrezno razmerje med ceno in kakovostjo.

Odprti smo za nove izzive, saj smo v sodelovanju z vami, vašimi potrebami, željami in našimi izkušnjami v zadnjem času s senčili uspešno opremili več energetsko varčnih hiš. Na nas se lahko obrnete tudi tisti s še tako neverjetnimi željami, saj se bomo potrudili, da bomo prav vsakemu ugodili. Ker se zavedamo, da senčila dajejo posebno estetsko noto vašemu domu ali poslovnemu prostoru, se potrudimo pri vsaki stranki ustvariti unikatno zgodbo. Skozi vsa leta delovanja svojo pozornost usmerjamo k temu, da smo in ostanemo prijazen in dostopen ponudnik na področju izdelave in montaže senčil. Pomembno nam je, da upravičimo vaša pričakovanja in zaupanje.

Naša ponudba obsega:
• Zunanje žaluzije
Zunanje žaluzije stavbi zagotavljajo moderen izgled, odlikuje jih izredna funkcionalnost, visoka kvaliteta in dolga življenjska doba. Na tak način lahko okna zaščitite pred mehanskimi in vremenskimi vplivi, dosežete pa tudi regulacijo svetlobe z nagibanjem lamel, brez dvigovanja in spuščanja žaluzije. Nudimo več različnih načinov vgradnje in več načinov upravljanja, poleg ročnega tudi motorni pogon na stikalo in z daljincem.

• ALU rolete
Rolete so že dolgo dostopne na tržišču, na voljo so kvalitetni materiali in različne barvne kombinacije ki stavbam zagotavljajo moderen izgled in zaščito pred vremenskimi vplivi in hrupom. Imajo dolgo življenjsko dobo, enostavne so za upravljanje in vzdrževanje, z njimi lahko dosežete popolno temo v prostoru, zato nudijo zasebnost, protivlomno zaščito in prihranke energije. Odločite se lahko tudi za vgradnjo komarnika v roleto.

 • Plise senčila
Plise senčila so rešitev, ko želimo prostoru zagotoviti senčenje, dekoracijo in zaščito pred zunanjimi pogledi. Gubani tekstil vpet v aluminijasti profil daje poslovnim in stanovanjskim prostorom moderen pridih, prijetna mehka svetloba, ki prihaja v prostor pa daje občutek umirjenosti in udobja. Nudimo več vrst visoko kakovostnih tkanin in možnosti izvedb, kar vam pušča proste roke pri kreativnosti in oblikovanju izgleda. Zagotavljamo dolgo obstojnost barv, antistatičnost in UV zaščito. Enostavna so za vzdrževanje in najboljša rešitev za okna nepravilne oblike.

Sencila oven 1

Bogata ponudba senčil…(foto: sencila-oven.si)

• Rolo senčila
V ponudbi imamo notranji in zunanji rolo, ki je zelo priljubljeno senčilo in predstavlja zanimiv dekorativni element. Moderni in kakovostni materiali omogočajo neskončne kombinacije. Je cenovno ugodna izbira senčila, hkrati pa zelo prestižen in eleganten element. Na voljo imamo več tipov rolojev in kombinacij upravljanja, senčenja, tkanin in vodil. Če želite učinkovito zunanje senčilo s tkanino, ki je negorljivo in odporno na vremenske vplive, ki poleg senčenja ohrani pogled navzven in nudi dovolj delovne svetlobe, je zunanji rolo prava izbira za vas.

   • Zavese
V ponudbi imamo panelne in lamelne zavese. Panelne zavese so elegantna rešitev za večje steklene površine in odlična kombinacija z ostalimi notranjimi senčili. Na voljo imamo več kombinacij, tkanin, karnis in upravljanja. Lamelne zavese s trakovi različnih širin in kakovostnih materialov vam omogočajo, da svetlobo usmerjate v prostor s spreminjanjem položaja trakov. Izbirate lahko med različnimi barvami in stopnjo prosojnosti.

 • Tende in markize
Tende in markize so kot zelo učinkovito zunanje senčilo primerne za senčenje balkonov, teras in izložb. Nudimo različne tipe tend, platen in vzorcev. Upravljanje je mogoče ročno ali s pomočjo motorja. Z regulacijo naklona vedno dosežete najbolj optimalen učinek senčenja in zaščito pred soncem.

 • Komarniki
V ponudbi imamo več tipov komarnikov, ki so primerni za različna okna in vrata. Med pestro izbiro in kvalitetnimi materiali boste zagotovo našli nekaj po svojem okusu. Komarniki omogočajo sproščeno zračenje in uživanje v toplih poletnih večerih ob odprtem oknu, saj omogočajo popolno prepustnost svetlobe in zraka. Nudijo popolno zaščito pred insekti, plazilci in večjimi prašnimi delci. Naši kakovostno izdelani komarniki so odporni na vremenske vplive in imajo dolgo življenjsko dobo, zato jih ni potrebno pospravljati, hkrati pa so enostavni za vzdrževanje. Barve prilagodimo barvi oken.

• Notranje žaluzije
Aluminijaste notranje žaluzije odlikujejo cenovna dostopnost, enostavna montaža in uporaba ter dolga življenjska doba. Odpiranje in zapiranje okna je enostavno, prostoru pa doda poseben dekorativen pridih. Zagotavlja zasebnost, regulacija svetlobe pa je povsem enostavna.

Sencila oven 2

Notranja žaluzija je cenovno dostopno senčilo…(foto: sencila-oven.si)

 

Zaupali so nam že mnogi, mi z veseljem tudi vam svetujemo pri izbiri ustreznega senčila. Zato ne odlašajte in stopite takoj v stik z nami!

 

Senčila Oven
Pot v Resje 1
1295 Ivančna Gorica

Kontakti:
Tel 1: +386(0) 31 679 079
Tel 2: +386(0) 51 331 276
E-mail: sencilaoven@gmail.com
Spletna stran: www.sencila-oven.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.