Naslovnica Oglaševanje Mizarstvo Redek d.o.o. – pohištvo po meri za dom in poslovne prostore

Mizarstvo Redek d.o.o. – pohištvo po meri za dom in poslovne prostore

Avtor: Spletno Uredništvo

Ko iščete pohištvo po meri, so naše mizarske storitve prava rešitev za vas….

Foto: www.slodesign.com/redek/kot.htm

Podjetje Mizarstvo Redek d.o.o. se od leta 2012 posveča izdelavi različnih vrst pohištva, vse po naročilu in vse po meri. Nahajamo se v Novem mestu, približno kilometer smo oddaljeni od avtocestnega izhoda Novo mesto zahod, poslujemo pa po vsej Sloveniji.

V našem podjetju že vse od samega začetka poslovanja zagotavljamo hitro odzivnost in visoko kakovost izdelave vseh artiklov. Zato vseskozi sledimo razvoju najnovejše tehnologije, ki je namenjena mizarstvu, pa tudi razvoju vseh materialov, kateri se v tej panogi danes uporabljajo.

Tako sproti pridobivamo nova znanja, kar nam v kombinaciji z našimi bogatimi izkušnjami omogoča, da istočasno sledimo modernim trendom, zagotavljamo izjemno visoko raven kakovosti izdelave in zadovoljimo prav vsako željo kupca.

Zadovoljen kupec je namreč naša najboljša promocija na zahtevnem slovenskem trgu, mi pa za naše kliente naredimo vse. Nudimo namreč oglede, svetovanja, pripravo načrtov izdelave, samo izdelavo, prevoz blaga in tudi strokovno izvedeno montažo.

Zaradi vsega tega se lahko lotevamo prav vseh, tudi tistih najbolj zahtevnih projektov izdelav pohištva. Številne pozitivne reference, ki smo jih v podjetju Mizarstvo Redek d.o.o. prejeli v vseh letih našega poslovanja, pa nam samo še dodatno potrjujejo, da je naš poslovni pristop pravilen.

Za vsa vaša vprašanja je na našem spletnem mestu na voljo tudi poseben e-obrazec. Izjemno raznovrstno prodajno ponudbo delimo na dve večji kategoriji in sicer sta to pohištvo za dom ter pohištvo za poslovne in javne prostore.

Pohištvo za dom

V podjetju Mizarstvo Redek d.o.o. za naše stranke ponujamo celovito storitev izdelave pohištva za dom. Uporabljamo vrhunske in sodobne materiale, sledimo modernim trendom, zagotavljamo lep estetski videz in vse naredimo točno po meri.

Naše pohištvo za dom razvrščamo med:
• izdelavo kuhinj
• izdelavo pohištva za sobe
• izdelavo pohištva za predsobe
• izdelavo pohištva za dnevne sobe
• ostalo kosovno pohištvo po naročilu

Krasi nas skrbna kontrola že med procesom proizvodnje in enako pikolovski končni kontrolni pregled izdelka, oziroma celotnega ambienta po koncu montaže. Tako je naša kakovost v povsem skladna s pričakovanji naših kupcev.

Foto: www.slodesign.com/redek/kot.htm

Pohištvo za poslovne in javne prostore

V podjetju Mizarstvo Redek d.o.o. za tudi vso pohištvo za poslovne in javne prostore izdelujemo enako zavzeto in celovito poskrbimo za vsako podrobnost. Tudi na tem področju uporabljamo moderne materiale visoke kakovosti, prav tako vse kose pohištva izdelamo natančno po vaših merah.

Pohištvo za poslovne in javne prostore delimo na:
• pisarniško pohištvo
• pohištvo za trgovine
• pohištvo za druge poslovne prostore
• pohištvo za šole in vrtce
• pohištvo za zdravstvene domove
• pohištvo za urade, banke in podobne recepcije

Pri vseh vrstah pohištva so ključni dejavniki trajnost, odpornost, uporabnost in sodoben izgled. Sploh je za večja naročila zelo pomembno, da v našem podjetju Mizarstvo Redek d.o.o. poskrbimo tudi za prevoz in brezhibno montažo. Tako vam za slednje ni potrebno skrbeti, naša storitev pa postane zares celovita.

Foto: www.slodesign.com/redek/kot.htm

Mizarstvo Redek – kakovostno, moderno in funkcionalno pohištvo po meri z Dolenjske!

Mizarstvo Redek
Dolenje Kamence 30
8000 Novo mesto

Kontakti:
Tel: +386 (0)7 332 67 86
Gsm: +386 (0)41 405 170
Gsm 1: +386 (0)41 405 168
E-mail: andrej@mizarstvo-redek.si
Spletna stran: www.slodesign.com/redek/

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.