Naslovnica Trendi Milo za drago in ostali filmi prihajajočega vikenda

Milo za drago in ostali filmi prihajajočega vikenda

Avtor: Spletno Uredništvo
Tudi ta konec tedna vikend bo Planet TV v znamenju filmske premiere za slovenski televizijski trg. Tokrat bo premiera bo komična kriminalna drama ‘Milo za drago’, poleg tega pa se napoveduje še vrsta drugih filmov z odličnimi igralskimi zasedbami.
Milo za drago in ostali filmi prihajajočega vikenda

Prizor iz filma ‘Milo za drago’ (foto: PR Planet TV)

Filmski program Planet TV bo ta  konec tedna predvsem v znamenju v kriminalne drame s komičnim pridihom ‘Milo za drago’ (originalno ‘A Simple Favor’), ki bo predvajana premierno na slovenskih televizijskih kanalih. Film je na sporedu ob že kar klasičnem večernem terminu Planet TV ob 19.45. Glavni vlogi igrata Blake Lively in Anna Kendrick, poleg njiju pa v filmu nastopajo še Henry Golding, Linda Cardellini, Jean Smart in Rupert Friend.

»Milo za drago (A Simple Favor) je napet in hkrati glamurozen ter duhovit triler, poln preobratov in izdaj, skrivnosti in razkritij, ljubezni in zvestobe, a tudi umorov in maščevanja. Zgodba temelji na knjižnem prvencu Darcey Bell, ki je izšel leta 2017, že naslednje leto pa so po njem posneli filmsko uspešnico. Po uspehu v kinodvoranah pa so napovedali tudi snemanje nadaljevanja,« razkriva napovednik.

Takoj po koncu tega filma bo soboto ob 22. uri na sporedu še komedija ‘Moja super bivša’ (My Super Ex-Girlfriend). V tem filmu se Jenny (Uma Thurman) po junaškem posredovanju Matthewa (Luke Wilson) zaljubi vanj, a potem sama uniči zvezo, ker postane nevrotična in nasilna. Medtem se izkaže, da je Jenny dejansko superjunakinja G-Girl, ki je za nameček zelo ljubosumna na Mata in na njegovo novo simpatijo.

Tako ‘psiho-Jenny’ uporabi vse svoje nadnaravne super-moči, a zgolj zato, da svojemu bivšemu življenje spremeni v pekel. Nato bosta v nedeljo zvečer na Planet TV na sporedu še dva zanimiva filma. Prvi bo ob 19.45 na vrsti akcijski triler ‘Zadnja bitka’ (‘The Last Stand’), v katerem se ostareli šerif obmejnega ameriškega mesteca (Arnold Schwarzenegger) s svojo ekipo zoperstavi neusmiljenemu mamilarskemu kartelu, katerega vodja bi rad pobegnil v Mehiko.

Potem pa bo v nedeljo ob 22. uri na sporedu še najbolj slavna znanstveno-fantastična avantura režiserja Luca Bessona z naslovom ‘Peti element’ (‘The Fifth Element’). Ta odličen film iz leta 1997 z Millo Jovovich, Brucom Willisom, Garyjem Oldmanom, Lukeom Perryem in Chrisom Tuckerjem pa je najbrž celo največkrat predvajan film iz žanra znanstvene fantastike na slovenskem televizijskem trgu.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.