Naslovnica Kronika Marka so hitro našli, Nejo in Sabino pa še iščejo

Marka so hitro našli, Nejo in Sabino pa še iščejo

Avtor: Spletno Uredništvo
V zadnjih dneh se je spet povečalo število izginulih oseb. V petek pogrešanega Gorenca Marka Torkarja so sicer našli že v soboto, še vedno pa ni glasu o Ljubljančanki Neji Štante in o v soboto izginuli Sabini Arklinič z bližine Ptuja.
Marka so hitro našli, Nejo in Sabino pa še iščejo

Pogrešana Sabina je v soboto od doma odšla zelo zgodaj zjutraj (foto: policija.si)

Policisti so v petek dobili obvestilo, da svojci pogrešajo 19-letnega Marka Torkarja iz Koritnega v bližini Bleda. Že v soboto pa so nato možje v uniformah iskanje preklicali, saj so s Policijske uprave Kranj sporočili, da so mladeniča našli in je z njim vse v redu. Medtem pa je v soboto zgodaj zjutraj prišlo do novega skrivnostnega izginotja na drugem koncu Slovenije in sicer v Markovcih pri Ptuju.

»Policisti Policijske postaje Ptuj so bili obveščeni, da svojci pogrešajo 33-letno Sabino Arklinič. Nazadnje so jo videli na domačem naslovu v soboto, 23. marca 2024, ob 4.45. Pogrešana je visoka okoli 160 centimetrov in je srednje postave. Ima daljše svetlo rjave lase in modre oči. Oblečena je bila v črno športno jakno s kapuco,« so zapisali v sporočilo za javnost in dodali še običajno prošnjo za informacije s kontaktnimi številkami.

Radio Ptuj je sicer poročal, da je na območju Markovcev in Ptujskega jezera včeraj potekala obsežna akcija iskanja pogrešane Sabine Arklinič. Izginule ženske včeraj niso našli, danes pa svežih novic ni bilo na spregled. Še vedno pa ni glasu o niti o minuli torek izginuli 49-letni Ljubljančanki Neji Štante. Glede slednje je potrebno poudariti, da gre za osebo, ki potrebuje pomoč in je poleg tega izginila že večkrat.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.