Naslovnica Magazin Majske rekordne številke portala 24ur

Majske rekordne številke portala 24ur

Avtor: Spletno Uredništvo
S spletnega mesta 24ur.com so posredovali informacijo o rekordnih številkah, ki so jih zabeležili v mesecu maju. Na strani 24ur.com so namreč prejšnji mesec našteli oglede kar 1.029.139 uporabnikov. Ali je torej skoraj polovica vseh prebivalcev Slovenije v maju obiskala to spletno stran?
Majske rekordne številke portala 24ur

Večji del ekipe portala 24ur (foto: Aljoša Kravanja/PRO Plus)

Ena največjih slovenskih medijska družb PRO Plus, ki je znana predvsem po svojih televizijskih programih (POP TV; Kanal A, Kino, Brio, Oto in Astra) in bogato založenem arhivu televizijskih vsebin na zahtevo Voyo, je lastnica tudi priljubljenega spletnega mesta 24ur.com. Tam so po podatkih PRO Plusa v mesecu maju zabeležili prav poseben rekord glede števila uporabnikov.

»Spletna stran 24ur.com je v maju zabeležila največ obiskov v obdobju enega meseca; kar 1.029.139 uporabnikov je namreč vsaj enkrat obiskalo spletno stran. To je najboljši mesečni doseg od januarja 2017 (Vir: MOSS, SOZ, IPSOS, DotMetrics, maj 2023),« so oznanili s sektorja za vsebinski marketing na PRO Plusu. Torej je skoraj polovica vseh prebivalcev Slovenije v maju obiskala spletno stran 24ur.com, kar zveni skoraj neverjetno.

Vsekakor je majski rekord zasluga celotne ekipe sodelavcev tega spletnega mesta, v katero sodijo novinarji, programerji, oblikovalci, producenti in vsi ostali iz ozadja, česar se dobro zaveda tudi urednik 24ur.com Jure Tepina. Slednji ta velik uspeh na slovenskem medijskem trgu pripisuje predvsem kakovostnemu novinarstvu, ki ga vsak dan ‘proizvaja’ ta portal, kar ljudje očitno znajo zelo dobro ceniti.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.