Naslovnica Trendi Liga prvakov ostaja, kuharski šov pa se končuje

Liga prvakov ostaja, kuharski šov pa se končuje

Avtor: Spletno Uredništvo
S podjetja PRO Plus so oznanili, da bodo tudi naslednja tri leta prenašali tekme evropske nogometne Lige prvakov. S Planet TV pa so najavili, da se bo pričel zadnji teden kuharske oddaje ‘Riba, raca, rak’.
Liga prvakov ostaja, kuharski šov pa se končuje

Primorski komik in voditelj Nejc Špeh bo zagotovo zaznamoval zadnji teden kuharskega šova (foto: PR planet TV)

Multimedijsko podjetje PRO PLUS si je znova pridobilo pravice za predvajanje najprestižnejšega evropskega klubskega nogometnega tekmovanja Lige prvakov na slovenskem TV tržišču. Z novo triletno pogodbo si je PRO PLUS zagotovil predvajanje najzanimivejših tekem, ki jih bodo tako spet ekskluzivno prenašali na Kanalu A ob torkih in sredah, vključno s finalom UEFA Lige prvakov in UEFA Superpokalom, vse do leta 2027.

Z družbe PRO PLUS so še pojasnili, da bodo v naslednjih letih tekme v Lige prvakov dodatno popestrili s strokovnimi analizami in tudi zanimivimi zgodbami iz zakulisja, s čimer bi radi gledalcem ponudili najboljšo izkušnjo gledanja. To podaljšanje pogodbe o medijskih pravicah po mnenju družbe potrjuje njeno zavezanost k vlaganju v vrhunske športne vsebine in k zagotavljanju raznolikih vsebinskih možnosti gledalcem.

S Planet TV pa so konec tedna najavili, da se bo v ponedeljek pričela zadnja serija petih kuharskih oddaj ‘Riba, raca, rak. »Prihodnji teden bodo svoje kuharske sposobnosti v oddaji ‘Riba, raca, rak’ pokazali še edinstveni Igor Mikič, pevki Alenka Husič in Adrijana Kamnik ter komika Tin Vodopivec in Nejc Špeh. Nov teden kulinaričnih pustolovščin, ki bo na Planetu od ponedeljka do petka ob 20. uri, bo hkrati tudi zadnji pred poletnimi dnevi,« pravijo s Planet TV.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.