Naslovnica Kronika Koprčana še vedno iščejo, konec tedna pa je izginil Ljubljančan

Koprčana še vedno iščejo, konec tedna pa je izginil Ljubljančan

Avtor: Spletno Uredništvo

Medtem ko iskalna akcija za 21-letnim Koprčanom Tilnom Šuberjem še traja, pa so s Policijske postaje Ljubljana Center včeraj objavili, da je izginil 48-letni Blaž Horvata iz Ljubljane.

Koprčana še vedno iščejo, konec tedna pa je izginil Ljubljančan

Izginuli 48-letni Blaž Horvat iz Ljubljane (foto: policija.si)

Kot so zapisali v sporočilo za javnost Policisti Policijske postaje Ljubljana Center, so jih sredi minulega konca tedna obvestili, da svojci pogrešajo 48-letnega Blaža Horvata. Izginuli možakar je iz Ljubljane, njegova višina je približno 186 cm, je vitkejše postave in ima kratke svetlejše lase. Na fotografiji, ki je priložena sporočilu za javnost, ima sicer krajšo sivkasto brado in rjavkast-sive brke, nosi pa tudi korekcijska očala.

»Oblečen je bil v črno kratko majico, v kratke hlače do kolen (tričetrt) s karirastim vzorcem, obut v temnejše copate. Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, prosimo, da podatke sporočijo na Policijsko postajo Ljubljana Center na (01) 475 06 00 ali katerokoli najbližjo policijsko postajo, oziroma pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200,« so še sporočili s PU Ljubljana.

Medtem pa iskalna akcija za 21-letnim Koprčanom Tilnom Šuberjem, ki je neznano kam odšel že v soboto, 15 julija, še traja. Potem, ko so ga tudi s pomočjo policijskih helikopterjev prve dni zaman iskali na Tolminskem, so prejšnji teden so sorodniki, prijatelji in prostovoljci dva dni zapored preiskovali širše območje okrog Vanganelskega jezera pri Kopru. Pred tem so sicer neposredno okolico jezera preiskali tudi službenimi psi, a nič ni dalo rezultatov.

Po neuradnih informacijah pa naj bi se medtem za Tilnom le pojavile nove sledi, zato so sorodniki širšo prostovoljno iskalno akcijo okrog jezera minuli petek preklicali in se ob sodelovanju s Policijo v ožji skupini preusmerili drugam. Tilen sicer potrebuje zdravila, je plah in ima tudi psihične težave, zato za njegovo izginotje še toliko bolj velja poziv vsem morebitnim očividcem, naj takoj stopijo v kontakt s Policijo.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.