Naslovnica Oglaševanje Ključavničarske storitve Rupnik

Ključavničarske storitve Rupnik

Avtor: Spletno Uredništvo

Potrebujete novo in kvalitetno ograjo? Potem ste na pravem mestu…..

Kvalitetno varjenje aluminija in inox-a….. (foto: pixabay.com) 

 

V podjetju Ključavničarske storitve Rupnik smo pravi naslov za vse, ki potrebujete kvalitetne storitve na področju varjenja aluminija in inoxa kot tudi ostalih ključavničarskih storitev. Strast ki jo občutimo ko delamo nekaj kar nas veseli, nam daje moč in veselje, da za vas izdelamo kvalitetne in profesionalne kovinske izdelke.

Poleg veselja do varjenja kovin pa nas odlikuje tudi strokovno znanje katerega redno nadgrajujemo. Pri samem delu upoštevamo želje in potrebe naročnika. Že pred samim začetkom dela pa je vsaka naša stranka deležna maksimalne pozornosti kot tudi strokovnega svetovanja. Pohvalimo pa se lahko tudi z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Skratka kakovost, prilagodljivost, zanesljivost in profesionalnost so glavni deli kulture našega podjetja.

 

KLJUČAVNIČARSKE STORITVE

Ob besedi ključavničarske storitve pomislimo na izdelavo ključev in drugih pripomočkov za zaklepanje. Vendar pa v “našem primeru” le-ta  beseda pomeni varjenje in izdelava raznih kovinskih konstrukcij. Pri nas boste deležni naslednjih storitev: varjenje aluminija, inoxa, raznih rešetk, delovnih miz kot tudi regalov. Izdelujemo čelno hidravliko, tarktorske cirkularje in traktorske platoje. Obnovimo pa tudi razne kmetijske stroje. Varjenje izvajamo po TIG, MMA in MIG/MAG postopkih.

Izdelke naredimo po vaših željah….(foto: facebook.com/KSAR)

 

TIG varjenje

Tig varjenje je različica elektro obločnega varjenja pri čemer se uporablja netaljiva volframova elektroda, katera je znana po tem, da se ne izrablja.

Pred atmosferskim onesnaženjem var običajno zaščitimo z žalhtnimi plini kot so helij, argon in podobni zaščitni plini. Takšen način se uporablja pri varjenju tankega nerjavnega jekla in pri bakrovih, magnezijevih ter aluminijevih zlitin.

Sam postopek varilcu omogoča večji nadzor nad zvarom in hkrati se izdela kakovostnejše in močnejše zvare. Vendar pa je postopek Tig varjenja bolj zapleten in posledično tudi počasnejši. V primerjavi z ostalimi načini varjenja je težje obvladljiv.

 

MMA varjenje

Mma varjenje je ročni postopek kjer se uporablja oplaščena odtaljiva elektroda. Tukaj je lahko električni tok enosmeren ali izmeničen. Na takšen način se vzpostavi električni oblok med elektrodo in varjencem. Med samim postopkom varjenja nastane plast žlindre katera ima zaščitno vlogo. Žlindra namreč varuje var pred zunanjo atmosfero in hkrati pripomore, da se var počasneje ohlaja.

Mma varjenje spada med najpogostejše in najbolj razširjene metode varjenja. Takšen način se še vedno zelo pogosto uporablja pri varjenju jeklenih konstrukcij in v industrijski proizvodnji. Primerno pa je tudi za varjenje jekla, sive litine ter pri bakrenih, aluminijastih in nikljevih zlitinah.

 

Varjenje MIG/MAG

MIG/MAG varjenje izredno hitro pridobiva na popularnosti. Lahko bi se reklo, da gre za relativno produktivni postopek katerega pa je možno tudi avtomatizirati.

To je postopek elektro obločnega varjenja s taljivo elektrodo. Oblok in del varilne kopeli sta zaščitena pred zunanjo atmosfero z aktivnim (MAG) in inertnim (MIG) plinom katerega se dovaja iz varilne šobe. Podajanje same žice je avtomatični proces vendar pa ima možnost nataljevanja.

Kovinske konstrukcije katere vam bodo zavidali daleč naokoli….(foto: pixabay.com)

 

Postanite tudi vi naša zadovoljna stranka in nam dovolite, da vam izdelamo kovinsko konstrukcijo katero vam bodo zavidali daleč naokoli.

 

KSAR, ključavničarske storitve Anže Rupnik s.p.
Bukovo 28a
5282 Cerkno

Kontakti:
Gsm: 031 895 901
E-mail: anze.rupnik93@gmail.com
Spletna stran: www.ksar.si

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.