Naslovnica Oglaševanje Klemenčič – avtobusni in kombi prevozi

Klemenčič – avtobusni in kombi prevozi

Avtor: Spletno Uredništvo

Potrebujete prevoz za skupinski izlet, transfer na letališče, službeno potovanje ali obisk dogodka? Vse to vam nudi družinsko podjetje Klemenčič – Avtobusni in kombi prevozi s svojim prenovljenim voznim parkom.

Klemenčič – avtobusni in kombi prevozi vas peljejo na izlet po vaših željah…. (foto: prevozi-klemencic.si) 

 

V podjetju, ki je nastalo že leta 1986, se danes ponašamo s štirimi luksuznimi turističnimi avtobusi, s tremi sodobnimi minibusi in s tremi udobnimi kombiji, pred kratkim pa smo ponudbo obogatili še s štirimi prestižnimi VIP vozili. Tako lahko zadostimo vsakemu povpraševanju za izlete, koncerte, službene poti, poroke, rojstne dneve ali druga slavja, ter za odhode na športna tekmovanja in šolske ekskurzije.

Naši avtobusi nudijo potniku vso udobje sodobnega časa– klimatsko napravo, hladilnik, notranji WC, zaslone za ogled DVD-jev, možnost uporabe USB priključkov in seveda tudi varnostne pasove za vse sedeže. Podobno visok, če že ne celo malo višji, pa je tudi nivo  opreme naših modernih minibusov in kombijev. Poseben dodatek k našemu voznemu parku predstavlja potovalna prikolica, katera lahko bistveno poveča količino prostora za prtljago in je na voljo tako za naše avtobuse, kot tudi za kombije in minibuse.

Naši avtobusi nudijo potniku vso udobje sodobnega časa….(foto: prevozi-klemencic.si)

 

Med našimi dolgoletnimi poslovnimi partnerji so športna in druga društva, šole, turistične agencije iz Slovenije in tujine, podjetja in posamezniki. V podjetju Klemenčič – avtobusni in kombi prevozi se lahko pohvalimo z dobrimi poslovnimi rezultati, ob tem pa ostajamo predvsem družinsko podjetje – naša zaščitna znaka sta zanesljivost in skrb za potnika.

Popeljemo vas na vse konce sveta….(foto: prevozi-klemencic.si)

 

Avtobusni in kombi prevozi Klemenčič
Jakob Klemenčič s.p.
Stara oselica 44
4224 Gorenja vas

Kontakti:
Tel: +386 (0) 31 655 629
E-mail: prevoziklemencic@gmail.com
Spletna stran: www.prevozi-klemencic.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.