Naslovnica Trendi Kino-novosti tedna bosta filma Flash in Elementi

Kino-novosti tedna bosta filma Flash in Elementi

Avtor: Spletno Uredništvo
V prihajajočem tednu bosta v slovenske kinematografe vstopili dve filmski novosti. V sredo se obeta premiera filma ‘Flash’, ki govori o super hitrem superjunaku, v četrtek pa prihaja še animirani film ‘Elementi’.
Kino-novosti tedna bosta filma Flash in Elementi

Tako od blizu izgleda novi Flash (foto: cineplexx.si)

V sredo (14. junija) v slovenske kinematografe prihaja akcijsko-domišljijski film ‘Flash’ (orig. ‘The Flash’). Flash je bil rojen kot stripovski lik, ki je v sodobnih časih postal priljubljen član ‘Lige pravičnih’, oziroma zbora superjunakov, ki rešujejo planet pred hudodelci in zlom nasploh. Zgodba novega filma govori o Barryu (v resnici je to Flash), ki se loti poskusa povratka v preteklost, saj bi rad rešil svoje pokojne starše. A se poskus ne izteče po načrtih.

Spremeni se namreč prihodnost, tako da se Flash znajde v novi realnosti, v kateri se ponovno pojavi general Zod z grožnjo po uničenju, sprva pa nikjer ni videti ostalih superjunakov, da bi mu lahko pomagali. Režiser filma je Andy Muschietti, glavne vloge pa igrajo Ezra Miller kot Barry Allen oziroma Flash, Sasha Calle kot Superženska ter kar dva slavna povratnika v vlogo Batmana – Michael Keaton in Ben Affleck.

V četrtek (15. junija) bo v kina vstopil še animirani film studiev Disney in Pixar z naslovom ‘Elementi’ (orig. ‘Elemental’), ki govori o nasprotjih in njihovi privlačnosti. »Film je postavljen v Mesto Elementov, v katerem živijo in sobivajo štirje osnovni elementi – ogenj, voda, zrak in zemlja. Zrak ima glavo pogosto v oblakih, medtem ko je zemlja preveč rodovitna. Voda vedno prodre vsepovsod…in ogenj? Je velikokrat ognjevit.

Toda vsi živijo po enem pravilu. Elementi se ne mešajo,« razkriva napovednik rega filma, ki bo predvajan v sinhronizirani različici. Za slovensko govoreče Elemente so se potrudili Tjaša Hrovat Steklasa, Voranc Boh, Mojca Funkl, Patrik Novak, Andrei Lenart, Jernej Kuntner, Karin Komljanec, Damjana Černe ter Jožef Repoša.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.