Naslovnica Oglaševanje Darilni tulci

Darilni tulci

Avtor: Spletno Uredništvo

Morate skupini ali posamezniku svečano predati priznanje, diplomo, ali kakšno drugo pomembno uradno potrdilo? Ali pa morda želite nekoga osrečiti z dragocenim darilom in potrebujete embalažo v obliki valja oziroma tulca?

Foto: enter-point.com/listing/darilni-tulci

Brez skrbi, v podjetju Darilna embalaža Kunej je izdelovanje darilnih tulcev ena od temeljnih dejavnosti, naši darilni tulci pa so odporni, lepi, sodobni, lahki in hkrati tudi priročni.

Dolgoletne delovne izkušnje in pridobljena strokovna znanja zaposlenih v našem podjetju sta naši temeljni vrlini, zato se vedno lahko prilagodimo željam naših strank. Pri temu smo vseskozi zelo uspešni, o čemer največ pove dejstvo, da imamo mnogo rednih strank, ki se vsako leto obračajo na nas z novimi naročili, sploh za darilne tulce.

V naši prodajni ponudbi imamo dve vrsti darilnih tulcev – klasičen tulec ter tulec za listine formatov A4 in tudi A3. Oba tipa tulcev sta za naše stranke na voljo v sedmih različnih barvah – beli, črni, rjavi, rdeči, modri, zeleni in srebrni.

Klasični tulec ima 8 centimetrov premera (80 milimetrov) in je visok 12 centimetrov (120 milimetrov), narejen je iz kartona in zunanjega barvnega papirja. Pri tej vrsti tulca lahko izbiramo tudi glede barve notranjosti – na voljo sta bela in rjava barva.

Foto: enter-point.com/listing/darilni-tulci

Tulec za A4 ali A3 listino pa je ožji, njegov premer znaša 6 centimetrov (60 milimetrov), medtem ko je njegova višina 3,3 centimetra (330 milimetrov). Tudi ta vrsta tulca je narejena iz kartona in zunanjega barvnega papirja, notranjost pa je izključno v beli barvi.

Darilni tulci se velikokrat uporabljajo za najpomembnejša darila, ali pa za uradne listine, ki imajo v življenju obdarovanca posebno vrednost. Zaradi dragocene vsebine pa mora biti tudi embalaža na primerno visoki ravni.

Eleganco, estetiko in kakovost darilnih tulcev naši cenjeni klienteli zagotavljamo z izbiro pravih in že dobro preizkušenih materialov, zanimivih vzorcev in njihove kombinacije z različnimi barvami, ki so na voljo.

Foto: enter-point.com/listing/darilni-tulci

Kot velja za vse preostale artikle in za vse preostale vrste embalaž, ki jih izdelujemo v našem specializiranem podjetju, za naše naročnike vedno dobro poskrbimo z nizkimi cenami, s kvalitetno opravljenimi postopki izdelave in s kratkimi dobavnimi roki.

Naročnik oglasa je podjetje Darilna embalaža KUNEJ

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.