Naslovnica Trendi Kakšne barve in kroji bodo letos kraljevali v pomladansko-poletni kolekciji?

Kakšne barve in kroji bodo letos kraljevali v pomladansko-poletni kolekciji?

Avtor: Spletno Uredništvo

Tudi letos bodo zimo pomagale pregnati – modne revije. Prihodnji petek bo tako v Mariboru na sporedu velika modna revija, na kateri bodo najnovejše modne trende za pomlad in poletje predstavili vrhunski modeli. Vse obiskovalce bo pozdravila lepotica s TV-ekranov Bernarda Žarn, za piko na i živahnemu vzdušju pa bo poskrbela energična slovenska pevka Alya. 

Pisani pomladni trendi so seveda ena od značilnosti Europarkove modne revije (foto: Marko Pigac)

 

Že kar tradicionalna pomladna modna revija bo letos v mariborskem Europarku na vrsti v petek, 15. marca, z začetkom ob 17.30. Postregla bo z več kot 70 stylingi tako za poslovne priložnosti, kot tudi za prosti čas. Manjkali ne bodo niti modni kosi za športne aktivnosti in plažo, ki jo že mnogi pošteno pogrešajo. Vrhunske manekenke in manekeni se bodo sprehodili v zadnjih trendih, ki so že na voljo v prodajalnah mariborskega nakupovalnega središča.

“Vonj po pomladi. Cvetoči travniki, polni trobentic, zvončkov in žafranov. Topli sončni žarki in misel na vedno daljše dneve nas navdajajo s posebno energijo. V dneh pred prihodom koledarske pomladi je pravi čas, da prevetrimo garderobo in pomlad pričakamo v najnovejših modnih kombinacijah. Pravi navdih za nove modne kose bo ponudila prihajajoča Europarkova modna revija,” so v sporočilu za javnost zapisali organizatorji dogodka.

Letošnje modne zapovedi narekujejo koralne in druge živahne barvne odtenke ter mornarske in cvetlične vzorce. Za pravo pomladno-poletno vzdušje pa bodo poskrbeli še posebni učinki, ki bodo pričarali pravi modni spektakel. Vse obiskovalce bo pozdravila lepotica s TV-ekranov Bernarda Žarn, za piko na i živahnemu vzdušju pa bo poskrbela energična slovenska pevka Alya.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.