Naslovnica Trendi Jonasu se bo spet ‘dogajalo’

Jonasu se bo spet ‘dogajalo’

Avtor: Spletno Uredništvo

Spomladanski razcvet razvedrilnih šovov na slovenskih televizijskih postajah se nadaljuje. Kot naslednji se bo Mariu Galuniču, Slavku Bobovniku, Jasni Kuljaj, Saši Lendero in Petru Polesu v vlogi voditelja pridružil še Jonas Žnidaršič. Na Televizijo Slovenija namreč kmalu prihaja nova oddaja ‘Kaj dogaja?’

jonas se vrača Zvezdniški zasedbi voditeljev slovenskih šovov se bo v kratkem spet pridružil tudi Jonas Ž. (foto: Žiga Culiberg) 

 

Nekoč izjemno priljubljeni Jonas Žnidaršič se z oddajo ‘Kaj dogaja?’ 9. marca vrača na TV Slovenija. Satirična oddaja, ki bo na sporedu vsako soboto zvečer ob 21.20, bo sestavljena iz pregleda aktualnih dogodkov, tako s področja politike, kot tudi s področja športa, kulture in zabave. Ekipi se bosta pridružila ‘reporterja s terena’ Gašper Bergant, ki bo pokrival domače teme, in Admir Baltić, ki se ukvarjal s tujino.  

“Naši odlični imitatorji bodo tedensko pripravljali tudi zabavne in vedno zanimive nadsinhronizacije. Rubrika Zvezdne steze bo posvečena slavnim in v njej se bo vsako soboto skrivalo presenečenje, tudi za Jonasa. Za češnjo na vrhu torte pa bo poskrbel Tilen Artač, ki bo vsako oddajo zaključil z zabavno priredbo slovenske skladbe. Oddaja bo na prvi pogled zelo zabavna, a ustvarjalci upajo, da bo pri gledalcih vzbudila tudi tehten premislek o aktualnih vprašanjih in pogledu na svet nasploh,” sporočajo Z RTV Slovenija. 

»Zelo sem vesel, da se vračam na RTV Slovenija z novo oddajo. Pogrešal sem že televizijske kamere in gledalce vabim, da si ogledajo našo prvo oddajo, ki bo od vseh najbolj zanimiva, ker smo na začetku še na trhlih nogah in se zna zgoditi marsikaj nepredvidljivega. Obljubljamo smeh, obljubljamo premislek. Zastavljali bomo vprašanja, na katere boste odgovore morali poiskati sami. Če se bo vsaj kdo ob našem štosu zamislil, bo naloga opravljena,« pa pravi voditelj Jonas Žnidaršič. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.