Naslovnica Trendi Izteka se prvi teden oddaje Jutro na Planetu

Izteka se prvi teden oddaje Jutro na Planetu

Avtor: Spletno Uredništvo
Od ponedeljka je na Planet TV vsak delavnik ob 7.25 na sporedu nov jutranji program ‘Jutro na Planetu’. Voditelja Suzana Kozel in Taiji Tokuhisa vsako jutro gostita zanimive goste, program pa dopolnjuje množica rubrik in vesti. Tako se izteka prvi teden oddaje.
Prizor z ene od prvih oddaj Jutro na Planetu (foto: PR Planet TV)

V prvih dneh nove jutranje oddaje ‘Jutro na Planetu’ sta voditelja Suzana Kozel in Taiji Tokuhisa v studiu Planet TV klepetala z nekdanjim košarkarjem Sanijem Bečirovićem, ob novi srebrni medalji slovenskih odbojkarjev gostila bivšega reprezentanta in danes strokovnega komentatorja Tomija Šmuca, o depresiji v času pandemije pa sta govorili nekdanja atletinja Brigita Langerholc Žager ter igralka Aleksandra Balmazović.

»V petek bomo medtem trideset let po filmu Babica gre na jug govorili tudi o nastajajočem filmu Dedek gre na jug Vincija Vogua Anžlovarja, v katerem igrajo Boris Cavazza, Vlado Novak, Zala Đurić in drugi. Na posebno partijo golfa pa nas bo povabil Jure Godler,« so na primer za jutrišnji dopoldan napovedali na Planet TV. Sicer oddajo Jutro na Planetu dopolnjuje množica rubrik in vesti.

Tako za vremensko napoved za vsako Jutro na Planetu skrbi Anja Širovnik, za hitri pregled zadnjih novic pa Denis Malačič. Anja je sicer kasneje priznala, da imela pred prvo oddajo nekaj treme, kar pa se potem sploh ni opazilo. Adrenalin pač naredi svoje in zbranost se poveča do maksimuma, kar bi lahko potrdila večina tistih, ki so kdaj vodili TV program v živo. Manj znano dejstvo je, da so včasih na TV raje oddajali v živo,  kot da bi snemali oddaje, saj je bilo tako napak voditeljev manj.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.