Naslovnica Trendi Infodrom se bo zagnal že deseto leto

Infodrom se bo zagnal že deseto leto

Avtor: Spletno Uredništvo
Pojutrišnjem, v petek, 24. septembra, se začenja nova sezona oddaje RTV Slovenija ‘Infodrom’. Ta sezona bo za Infodrom že okrogla deseta, zato ekipa pripravlja še bolj zanimive vsebine o dogajanju doma in po svetu.
Voditelji Infodroma ostajajo Katja Špoljar, Klara Eva Kukovičič in Maks Dakskobler (foto: RTV SLO)

Kot so v uvodu spomnili z RTV Slovenija, je ‘Infodrom’ edina informativna oddaja za mlade na slovenskem televizijskem trgu. Oddaja je priljubljena in zato tudi uspešna, letos namreč Infodrom praznuje prvih 10. let obstoja. Tudi letos bodo voditelji oddaje Katja Špoljar, Klara Eva Kukovičič in Maks Dakskobler, vsi ustvarjalci in sodelavci pa prav zaradi okroglega jubileja pripravljajo še bolj zanimive vsebine o dogajanju doma in po svetu.

»Ko delaš informativno oddajo, nikoli ne zmanjka tem, ki jih je treba razložiti, novih obrazov, ki jih je dobro poznati, in dogodkov, ki jih je vredno izpostaviti. Infodromu tako ne zmanjka vsebin za prispevke, ustvarjalcem pa vneme za raziskovanje, snemanje in spoznavanje novih sogovornikov,« je pred začetkom nove sezone, ki bo v petek ob 16.40 na TV SLO 1, pojasnila urednica oddaje Tina Antončič.

Tem ustvarjalcem oddaje zagotovo ne bo zmanjkalo, če ne zaradi drugega, pa zaradi pandemije koronavirusa in nenehnih sprememb, ki je povzroča iz dneva v dan. Zato bo oddaja tudi torkat mladim gledalcem vsak teden na široko poročala o dogajanju doma in po svetu, o novih korona-pravilih in korona-šoli, jih spraševala za mnenja, jim razlagala bolj zapletene pojme in dogodke ter jim predstavila zanimivega vrstnika.

Poleg tega bodo s terena poročali otroškim novinarji, objavljeni bodo tudi posnetki mladih snemalcev, uredništvo oddaje pa se bo veliko posvečalo tudi komuniciranju prek vseh Infodromovih družbenih omrežij.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.