Naslovnica Trendi Hitri in besni že desetič

Hitri in besni že desetič

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden bo v slovenska kina pridrvel nov adrenalinsko-akcijski film izjemno znane holivudske franšize ‘Fast &Furious’. Ker je to že deseti film te uspešne serije, so ga s pomočjo rimske oznake za številko 10 poimenovali ‘Fast &Furious X’.
Hitri in besni že desetič

Zgornji del napovednega plakata filma Fast &Furious X’ (foto: www.cineplexx.si)

Ljubitelji dirk, bencinskih hlapov in divjih policijskih zasledovanj bodo ta teden spret prišli na svoj račun, saj v slovenske kinematografe prihaja najnovejše nadaljevanje zares dolge zgodbe o cestnem dirkaču Domu Torettu, ki ga igra Vin Diesel. Nov film nosi naslov ‘Fast &Furious X’, sicer pa je v slovenskem jeziku naslov filma še desetič zapored napačno preveden v ‘Hitri in drzni’.

»Dom Toretto (Vin Diesel) živi mirno življenje s svojo ženo Letty (Michelle Rodriguez) in njunim sinom, malim Brianom, a vesta, da se nevarnost skriva tik za njihovim mirnim obzorjem. Tokrat bo ta grožnja Doma prisilila, da se sooči z grehi svoje preteklosti, če bo želel rešiti tiste, ki jih ima najbolj rad,« pravi napovednik adrenalinskega filma, katerega distributer je družba Karantanija Cinemas.

Tudi ta film se nedvomno ponaša z odlično igralsko zasedbo. Poleg neuničljivega Vina Diesela v filmu igrajo še Michelle Rodriguez, Jason Statham, Charlize Theron, Helen Mirren, Jason Momoa, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges, John Cena, Scott Eastwood, Rita Moreno… Sicer se bodom nove pustolovščine odvijale od Londona do Tokia, od Srednje Amerike do Edinburgha ter od skrivnega bunkerja v Azerbajdžanu do razpadajočih ulic Tblisija.

»Na tej poti se bodo vračali stari prijatelji, vrnili se bodo tudi stari sovražniki, zgodovina bo na novo napisana in resnični pomen družine bo na preizkušnji kot še nikoli doslej, » še razkriva napovednik. Premier ‘F&F X’ bo že jutri (sreda, 17. maja) v kinu Cineplexx Rudnik, vzporedno s tem pa se napoveduje tudi 5-urni poseben avto-šov na strehi parkirne hiše Leclerc/Supernova na Rudniku.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.