Naslovnica Oglaševanje Galvanski grelci Elektromehanike Hožič: Rešitev za industrijsko segrevanje agresivnih tekočin

Galvanski grelci Elektromehanike Hožič: Rešitev za industrijsko segrevanje agresivnih tekočin

Avtor: Spletno Uredništvo

Potrebujete učinkovito grelno rešitev, ki bo del vaših industrijskih procesov predvsem v kemični, tekstilni, kovinski in gradbeni industriji?…

Foto: elektromehanika-hozic.si/elektricni-grelci/galvanski-grelci/

Elektromehanika Hožič, podjetje z več kot 40-letnimi izkušnjami, ponuja po meri izdelane kakovostne grelce, povsem prilagojene vašim željam. Predstavljamo vam zakaj so galvanski grelci Elektromehanike Hožič prava izbira za vaše potrebe.

Kaj pravzaprav so galvanski grelci?

Galvanski grelci so električni grelci, zasnovani za segrevanje agresivnih tekočin, kot so kisline in kemikalije. Po sestavi so enaki cevnim grelcem, s tem da imajo zaščitene priključke, ki preprečujejo morebiten stik s tekočinami ali dotikom, kar zagotavlja varnost in zanesljivost.  Galvanski grelci so sestavljeni iz porcelanskih cevi s premerom med 50 in 57 mm ali prochrom cevi s premerom od 16 do 60 mm. Predvsem so učinkoviti za uporabo v raznih procesih v kemičnih, tekstilnih, kovinskih, gradbenih in drugih industrijah.

Primer njihove uporabe je za segrevanje kislin ali kemikalij, segrevanje raznih barvil in drugih tekočin, kovinskih kopeli ali bitumenskih zmesi in drugih snovi, kjer je potrebno enakomerno segrevanje.

Galvanski grelci Elektromehanike Hožič so zasnovani z napredno tehnologijo, ki omogoča optimalno delovanje tudi v najzahtevnejših pogojih. Priključki galvanskih grelcev so zaščiteni in izdelani iz dvo- ali trižilnih kablov dolžine 1,5 m, ki so lahko po naročilu tudi daljši. Največja moč grelca je 15 W/cm², kar omogoča hitro in enakomerno segrevanje.

Ključne prednosti galvanskih grelcev so varno delovanje, visoka učinkovitost, prilagodljivost in mnoge druge. Zaradi zaščite priključkov ne pride do stika s tekočinami in tako omogočajo varno uporabo. S hitrim segrevanjem povečujejo produktivnost, zaradi kakovostnih materialov, kot so porcelan in prochrom so izjemno trpežni. Vse galvanske grelce izdelujemo po meri, kar omogoča prilagoditev specifičnim potrebam.

Foto: elektromehanika-hozic.si/elektricni-grelci/galvanski-grelci/

Iščete grelce, ki bodo povsem ustrezali vašim potrebam in željam? Ker vse grelce izdelujemo po meri in načrtu v naši delavnici, smo pri tem povsem prilagodljivi. Izdelujemo tako grelce standardnih dimenzij in grelce po vaših željah in načrtih, pri tem pa je kakovost naših izdelkov ter vaše zadovoljstvo za nas vedno na prvem mestu prioritet.

Elektromehanika Hožič je prava izbira za izdelavo grelnih teles. Naši začetki segajo v leto 1978, od takrat pa smo pridobili bogate izkušnje in znanje na tem področju, kar je vidno v vsakem izdelku, ki ga ponudimo. Ponosni smo na to, da nam zaupa že več kot 4521 zadovoljnih strank, naši izdelki pa so prisotni po celi Evropi. Naša predanost zadovoljstvu strank se kaže tudi v številnih pozitivnih referencah večjih in manjših podjetij. Z delom v naši moderni delavnici in nudenjem visokokakovostnih izdelkov smo leta 2019 prejeli bonitetno oceno AA+, kar nas uvršča v sam vrh bonitetne izvrstnosti.

Da bi vam olajšali vsak industrijski proces, nudimo rešitve, ki se povsem prilagodijo vašim zahtevam. Optimizirajte segrevanje agresivnih tekočin v raznih industrijskih procesih z ustreznimi grelnimi telesi, kot so galvanski grelci.

Foto: enter-point.com/listing/galvanski-grelci-izdelava-in-svetovanje/

Zakaj izbrati Elektromehaniko Hožič? Družinsko podjetje z več kot 40-letno tradicijo, vrhunska kvaliteta storitev in le najboljši materiali so le nekateri izmed razlogov, ki dokazujejo da vas zagotovo ne bomo razočarali. Odlikujejo nas tudi zanesljivost, natančnost in hitra odzivnost, vse izdelke pa vedno pripravimo v dogovorjenem roku. Nudimo strokovno svetovanje in tehnično podporo, ki vam pomagata izbrati najboljše rešitve za vaše potrebe. Poleg galvanskih
grelcev pri nas najdete veliko izbiro ostalih grelnih teles.

Kontaktirajte nas še danes in se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali izbrati najboljšo rešitev za vaše potrebe. Za več informacij o naših galvanskih grelcih in drugih storitvah obiščite našo spletno stran ali nas pokličite. Zaupajte nam Elektromehaniki Hožič za zanesljive in učinkovite rešitve grelnih teles.

Naročnik oglasa je podjetje Elektromehanika Hožič

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.