Naslovnica Trendi Filmski vikend na Planet TV

Filmski vikend na Planet TV

Avtor: Spletno Uredništvo
Tudi ta teden se na Planet TV poleg svežih turških žajfnic in zabavnih kuharskih oddaj obeta nekaj zanimivih filmov. Tako bo v soboto ob 20. uri premierno predvajan animirani film ‘Pri Addamsovih’, nedeljski večer pa bo posvečen akciji in sicer s filmoma ‘Ledeno maščevanje’ in ‘Padec Olimpa’.
Filmski vikend na Planet TV

Najbolj čudaška družina na svetu tokrat pričakuje tudi obisk sorodnikov (foto: PR Planet TV)

S Planet TV so najprej spomnili, da je od ponedeljka do petka ob 20. uri na sporedu nov kulinarični šov z naslovom ‘Riba, raca, rak’, kjer svoje kuharske sposobnosti predstavljajo znani Slovenci. Ob koncih tedna pa na Planet TV skozi vso leto predvajajo kakovostne filme. Tako se v petek ob 23.10 napoveduje western ‘7 veličastnih’, ki je v letu 2016 posneta verzija legendarnega filma iz leta 1960 (ta pa je ameriška verzija japonskega filma ‘7 samurajev’).

Nato bo v soboto ob 20. uri na Planet TV na vrsti animirana črna komedija ‘Pri Addamsovih’ (‘The Addams Family’), ki prikazuje življenje dobro znane družine Addams in bo hkrati Planetova filmska premiera meseca. Najbolj čudaška družina na svetu tokrat spozna pretkano in pohlepno voditeljico resničnostne televizije, obenem pa se pripravlja na veliko praznovanje, kamor so povabljeni sorodniki Addamsov.

Predvajana bo v slovenščino sinhronizirana različica filma (katerega ponovitev bo na vrsti v nedeljo popoldan ob 15.15). V soboto ob 21.30 bo na Planet TV na sporedu še komedija ‘Blondinka s Harvarda’ (‘Legally Blonde’). Nedeljski večer pa bo nedvomno precej bolj napet.

Ob 20. uri bo Liam Neeson iskal morilce svojega sina v trilerju ‘Ledeno maščevanje’ (‘Cold Pursuit’), ob 22. uri pa bo Gerard Butler po krvavem terorističnim napadu osvobodil Belo hišo in rešil predsednika ZDA v filmu ‘Padec Olimpa’ (‘Olympus Has Fallen’).

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.