Naslovnica Oglaševanje Europa Hostel Portorož – najboljša ideja za najugodnejšo ceno v centru Portoroža

Europa Hostel Portorož – najboljša ideja za najugodnejšo ceno v centru Portoroža

Avtor: Spletno Uredništvo

Hostel, kjer se boste počutili kot doma….

Europa Hostel Portorož najboljša ideja za najugodnejšo ceno v centru Portoroža

Europa Hostel Portorož – najboljša ideja za najugodnejšo ceno v centru Portoroža…. (foto: ehp.si) 

 

Europa Hostel Portorož je družinski hotel v strogem centru Portoroža, ki ga poleg izjemne lokacije krasijo domačnost, ustrežljivost in prilagodljivost osebja – vse za dobro počutje gostov.

Hostel je bil prenovljen in odprt šele pred nekaj leti, zato se ponašamo s sodobnimi interierji, a smo obenem ohranili dušo klasičnih hostlov. Zavestno smo uporabili veliko naravnih materialov, predvsem lesa in kamna, kar skupaj z bujnim zelenjem urejene terase še poveča ugodje bivanja pri nas.

V hostlu, kjer nudimo predvsem nočitev z zajtrkom, je na voljo 9 tematsko in s pohištvom po meri opremljenih sob, ki skupno premorejo 50 ležišč. Postelje so v pogradih (ki so malce višji kot običajno, da se gostje pri vstajanju ne udarijo v glavo), vse sobe so klimatizirane.

Europa Hostel Portorož najboljša ideja za najugodnejšo ceno v centru Portoroža 1

Prenočite lahko v 9-ih evropskih destinacijah….(foto: ehp.si)

 

Nekatere sobe imajo lastno kopalnico, druge pa skupno, medtem ko namesto jogijev uporabljamo ležišča s spominsko peno priznanega slovenskega proizvajalca. Na voljo so vam tudi likalnik, pralni in sušilni stroj, skupni hladilnik, ledomat in fen za lase.

Obiskovalcem je na razpolago parkirišče pred hostlom in velik vrt z žarom, ki se kar sam ponuja za piknike. Da, po dogovoru smo na voljo za piknike (pa tudi fantovščine in dekliščine) v centru Portoroža.

Naša lokacija je namreč izjemna – tik poleg avtobusne postaje, v neposredni bližini Avditorija, dva koraka do številnih trgovin in restavracij, mimo nas pelje kolesarska trasa Parenzane oz. Poti zdravja in prijateljstva, predvsem pa se nahajamo le pičlih 100 metrov od osrednje portoroške plaže.

Europa Hostel Portorož najboljša ideja za najugodnejšo ceno v centru Portoroža 2

Velik vrt z žarom se kar sam ponuja za piknike….(foto: ehp.si)

 

Zavedamo se, da gost pričakuje vljudnost, korektno postrežbo, čisto sobo in ugodno ceno, potem se z veseljem vrne. Pri nas prevladujejo domači in predhodni gostje (t.i. backpackerji), z veseljem pa sprejmemo posameznike, družine in skupine do 50 ljudi, pa tudi domače živaliso dobrodošle.

Če bi radi kadarkoli med letom za dan ali dva ušli na morje ali na izlet po Istri, je Europa Hostel Portorož zagotovo najbolj preprosta, primerna in učinkovita izbira.

 

Europa Hostel Portorož
Senčna pot 2
6320 Portorož

Kontakti:
Tel: +386(0) 590 325 74
Gsm:  +386(0) 64 196 760
E-mail: info@ehp.si
Spletna stran: www.ehp.si
Koordinate: 45.514419, 13.595792

Delovni čas:
Obratujemo skozi vse leto!

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.