Naslovnica Oglaševanje Elektro Meglič – specialisti za vse elektro inštalacije

Elektro Meglič – specialisti za vse elektro inštalacije

Avtor: Spletno Uredništvo

Ko potrebujete elektro inštalacije, so našo specialisti tukaj za vas…

Električne inštalacije so naša skrb….(foto: freepik.com) 

 

Podjetje Elektro Meglič obstaja že od leta 2010 in je specializirano za področje elektro inštalacij. Smo sodobno, resno, zanesljivo, hitro odzivno in strokovno podkovano slovensko podjetje s sedežem na Dravskem polju.

Naš način poslovanja je skladen z vsemi modernimi trendi. Tako našim strankam nudimo popolno storitev od začetka do konca. Naše deloven aktivnosti običajno začnemo z ogledom lokacije in seznanitvijo z željami oziroma stranke, pri tem pa dobro preverimo tudi tehnične razmere na licu mesta.

Nato sledi t.i. ‘priprava ponudbe’, ali z drugimi besedami izdelava načrta predvidenih delovnih posegov. Za Vas, naše stranke, je ta priprava ponudbe vedno BREZPLAČNA. Nato sledi ažurna in obenem strokovna izvedba vseh na lokaciji predvidenih del.

Tudi po zaključku naših delovnih aktivnosti na licu mesta pa še nismo končali. Nudimo vam namreč GARANCIJO na naše delo, kar je najboljši pokazatelj, da delamo izjemno kakovostno in se obenem dobro zavedamo ravni odgovornosti do naših strank.

Poleg že omenjenih številnih prednosti vam v podjetju Elektro Meglič nudimo še nekaj drugih, podobno pomembnih vzrokov, zakaj se odločiti za nas. Tako vam na primer zagotavljamo diskretnost in sicer naše delovne posege delo opravimo nemoteče za bližnjo okolico.

Izvajamo tudi popravila in sicer, če je le možno, ŠE ISTI DAN. Ker pa v podjetju Elektro Meglič res stremimo h doseganju čim višje stopnje kakovosti celotnega delovanja, so za naše stranke vedno na voljo tudi preverjeni originalni rezervni deli.

Naša pestra paleta storitev vas ne-bo razočarala….(foto: freepik.com)

 

Ponudba podjetja Elektro Meglič

V podjetju Elektro Meglič se ukvarjamo s pestro paleto izdelav in postavitev različnih vrst električnih inštalacij, naprav ter tudi gradbenih elektro omaric.

V naši ponudbi so vse vrste električnih napeljav jakega in šibkega toka, pa naj gre za uporabo v zasebnih stanovanjskih objektih, v prostorih, ki so namenjeni za gospodarsko proizvodnjo, delavnico ali trgovino, za večje industrijske obrate ali pa za javne ustanove.

Prav tako skrbimo za pametne inštalacije v (več)stanovanjskih objektih, za električno ogrevanje zunanjih in notranjih talnih površin, pa tudi za ogrevanje žlebov, odtočnih cevi, cistern, cevnih sistemov…

Poleg tega se posvečamo še postavitvam napeljav s področja fotovoltaike (sončna energija, celice, paneli), s področja toplotnih črpalk in klimatskih naprav ter tudi montažam sodobnih strelovodnih inštalacij.

Pri podjetju Elektro Meglič se vsakodnevno lotevamo tudi najbolj zahtevnih posegov, kot so postavitev gradbenih elektro omaric, razne meritve in celo izdaje certifikatov.

Zadnja leta so z razvojem tehnologij za osebna in tovorna vozila na električni pogon tudi v Sloveniji vse bolj priljubljene električne polnilne postaje. Tudi zanje vam Elektro Meglič nudi vse – od načrta do izvedbe.

Ker smo skozi leta nenehno vzporedno s ponudbo storitev širili tudi svoje tehnično-operativne sposobnosti, se vam lahko danes po dogovoru lotimo tudi posegov, ki so pretežno gradbene narave.

Usposobljeni smo namreč tudi za različne sanacije poškodovanih ali dotrajanih objektov ter celo za izgradnje novih objektov– od izkopa do finalizacije (zidanega ali montažnega) objekta.

Usposobljeni smo tudi za sanacije poškodovanih objektov…(foto: pixabay.com)

 

Ni kaj, Elektro Meglič vam nudi precej, a zares precej več od običajnih električnih inštalacij!

 

Elektro Meglič – Boris Meglič s.p.
Ulica Planinčevih 24
2204 Miklavž na Dravskem polju

Kontakti:
Tel: +386(0) 41 815 752
E-mail: elektro.meglic@gmail.com
Spletna stran: www.elektromeglic.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.