Naslovnica Kronika Dva so našli nepoškodovana, na novo pogrešajo Ljubljančana

Dva so našli nepoškodovana, na novo pogrešajo Ljubljančana

Avtor: Spletno Uredništvo
Konec tedna se je ponovno nabral več policijskih obvestil o izginulih osebah. Dve osebi so našli, izginil pa je 58-letni Robert Mikec iz Ljubljane.
Dva so našli nepoškodovana, na novo pogrešajo Ljubljančana

Zadnji je bil pogrešan Robert Mikec iz Ljubljane (foto: FB Slovenska policija)

Slovenska policija ima v zadnjih desetih dnevih veliko dela z osebami, ki so nenadoma izginile neznano kam. Večina tovrstnih zgodb o izginotjih se sicer konča pozitivno, vendar ne vse, saj je včasih konec tragičen. Tokrat so policisti najprej preklicali iskanje Zdravka Škofleka iz Domžal. Že vse od 20. marca pogrešanega 50-letnega možakarja so nazadnje našli v tujini, z njim je bilo vse v redu.

Prav tako so kranjski policisti v četrtek preklicali iskanje pogrešanega otroka iz okolice Škofje Loke. Komaj 11-leni Aldin Mutapčić, ki je izginil isitega dne, je bil hitro najden na območju Ljubljane in tudi z njim je bilo vse v redu. Nazadnje pa je bilo v petek objavljeno še sporočilo, da so bili policisti Policijske postaje Ljubljana Šiška obveščeni o izginotju 58-letnega Roberta Mikca iz Ljubljane.

»Pogrešani je visok okoli 170 centimetrov. Ima kratke sive lase, krajšo brado in brke. Nazadnje je bil oblečen v sive kavbojke in črn pulover ter obut črne športne čevlje. Nazadnje je bil s svojci v stiku prejšnji torek, 19. marca 2024, ko se je z naslova odpeljal z osebnim vozilom znamke Citroen Picasso, sive barve, reg. št. LJ 77-4SZ,« so sporočili poli cisti in zaprosili vse, ki bi karkoli vedeli o tem, kje bi se lahko nahajal možakar.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.