Naslovnica Oglaševanje Do izbrane destinacije z avtobusnimi prevozi JEREB

Do izbrane destinacije z avtobusnimi prevozi JEREB

Avtor: Spletno Uredništvo

Z nami boste osvojili najlepše evropske destinacije….

Do izbrane destinacije z avtobusnimi prevozi JEREB

Najlepše evropske destinacije čakajo na vas….(foto: osebni arhiv)

 

Ko se boste naslednjič znašli v situaciji, da želite organizirati ekskurzijo, potovanje ali izlet, ter boste iskali primernega ponudnika to vrstnih storitev, je tukaj za vas naše podjetje Jereb d.o.o.

Pred več kot tremi desetletji je “idejni oče” podjetja gospod Janez Jereb začel z avtobusom prevažati ljudi na izbrano destinacijo. Minevala so leta uspešnega poslovanja in zaradi vse večjega povpraševanja po turističnih aranžmajih, smo našo ponudbo razširili tudi na organizacijo turističnih paketov. In tako imamo danes uradno registrirani dve dejavnosti. In sicer prva dejavnost je turistična agencija, druga dejavnost pa je avtobusno prevozništvo. Lahko smo ponosni, da smo eno izmed prvih podjetij katerim je Gospodarska zbornica Slovenija, podelila za obe dejavnosti številne licence (528, 208 in 209). Skozi leta trdega dela smo si na podlagi številnih izkušenj naših zaposlenih, pridobili zaupanje in zadovoljstvo številnih strank, ki z nami sodelujejo že vrsto let.

Danes naš vozni park obsega številne avtobuse kateri potnikom nudijo vso udobno opremo sodobnega časa. Vendar pa naš vozni park redno posodabljamo z novimi turističnimi avtobusi prestižne znamke Setra in Mercedes.

“In kam lahko potujete z nami?” Odgovor je več kot enostaven: “Potujemo po najrazličnejših kotičkih Evrope in državah bivše Jugoslavije.” Tako vas bomo popeljali v Sarajevo na pristno bosansko kavo ali na pristne bosanske čevapčiče. Za vašo sprostitev bo več kot idealna destinacija narodni park Durmitor v Črni gori. Tu boste lahko uživali v slikoviti ledeniški pokrajini obdani s številnimi jezeri, gozdovi in soteskami. Že tradicionalno organiziramo pobiranje mandarin v Dolini reke Neretve kot tudi pobiranje oljk v Dalmaciji. V času poletnih počitnic za vas pripravimo vroče počitniške pakete za različne destinacije na Hrvaškem.

Do izbrane destinacije z avtobusnimi prevozi JEREB 1

Potujemo po najrazličnejših kotičkih Evrope in državah bivše Jugoslavije…(foto: osebni arhiv)

 

Če ste ljubitelji kapučina, al dente (na zob) kuhanih testenin, pizze, mode in oblikovanja oziroma če ste “romantična duša” je Italija “kot naročena” destinacija za vaš izlet. Z nami boste odkrivali lepote narodnega parka Cinque Terre (“Pet dežel”), ki ga sestavljajo pet slikovitih vasi:  Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola ter Riomaggiore. Ljubitelji alpinizma boste sigurno navdušeni nad izletom v Dolomite. Za uvod v decemberska praznovanja pa vsako leto organiziramo izlet na Andrejev sejem, ki se odvija v mestnem jedru stare Gorice in ga vsako leto obišče večje število obiskovalcev tako iz Italije kot tudi iz Slovenije.

Vendar zgoraj našteti izleti niso edini katere organiziramo. V ponudbi imamo tudi decemberski nakupovalni izlet v Celovec, odpeljali smo se že tudi do gorskega prelaza Bernina, ki se nahaja v švicarskem kantonu Graubünden. Bili smo tudi v najmlajši zvezni deželi Avstrije imenovana Gradiščanska. Pot nas je vodila tudi do Andaluzije. Ne moremo pa niti mimo tega, da smo  si ogledali tudi španske mline na veter. To si tisti mlini na veter kateri so nam vsi znani iz  romana o Don Kihotu katerega je napisal svetovno znani španski pisatelj Miguel de Cervantes Saavedra.

V današnjem času je kolesarjenje postalo eno pomembnih načinov aktivnega preživljanja prostega časa zato vas v ta namen popeljemo po kolesarskih poteh  širom Evrope. Za vašo glavno kolesarsko opremo (kolo) je tudi poskrbljeno, saj imamo prikolico za kolesa, ki je varno vpeta v avtobusni mehanizem in tako boste vi in vaša kolesarska oprema z našimi prijaznimi in izkušenimi vozniki varno prispeli na cilj.

Naša organizirana potovanja (enodnevna ali večdnevna) so primerna za različne skupine ljudi: za šole in fakultete, podjetja, športna društva, društva upokojencev ter ostale skupine.

Do izbrane destinacije z avtobusnimi prevozi JEREB 2

Že tradicionalno organiziramo pobiranje oljk v Dalmaciji…(foto: osebni arhiv)

 

Dovolite nam, da vam predstavimo še nekaj prednosti, ki vam bodo pomagale da se boste lažje odločili za storitve našega podjetja:
∞ dolgoletne izkušnje
∞ priprava individualnega programa glede na vaše želje in potrebe
∞ vsak turistični aranžma vključuje oglede znamenitosti ter ima dovolj prostega časa, da sam program ni preveč naporen
∞ na podlagi medsebojnega spoštovanja in razumevanja zaposlenih, smo pridobili večje število zadovoljnih strank
∞ prizadevamo si zadovoljiti potrebe strank po potovanjih in prevozih

Jereb d.o.o. in naše zveste stranke smo kot ena družina. Postanite tudi vi del nas.

 

Turistična agencija Jereb d.o.o.
Trg Osvobodilne fronte 13
1000 Ljubljana

Kontakti:
Tel: +386 (0) 1 23 96 380
Fax: +386 (0) 1 23 96 383
E-mail: jereb@jereb.si
Spletna stran: www.jereb.si
Facebook: https://bit.ly/38HWGkO
YouTube: https://bit.ly/2uL2sTX

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 08:00 do 16:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.