Naslovnica Oglaševanje Avtovleka Pajer d.o.o. – vas ne pusti na cesti

Avtovleka Pajer d.o.o. – vas ne pusti na cesti

Avtor: Spletno Uredništvo

Ko vas vaše vozilo “pusti na cesti”, smo mi tukaj za vas….

Avtovleka Pajer je vaš zanesljivi zaveznik v vseh neprijetnih cestnih situacijah….(foto: avtovleka-pajer.si)

 

Avtovleka Pajer d.o.o. je slovensko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2013, nakar se je hitro razširilo in  danes svojim strankam nudi storitve avtovleke, vulkanizerstva, popravila, servisiranja in tudi najema vozil na področju jugozahodne Slovenije.

V našem poklicu je poleg hitre odzivnosti, dostopnosti, kakovosti opravljenih storitev in konkurenčnim cenam, pomembna predvsem varnost v prometu. Zato so poleg naših dolgoletnih izkušenj, ki zagotavljajo strokovnost vseh posegov, tudi vsi materiali, ki jih uporabljamo pri svojem delu, prehodno preverjeni in garantirano obstojni.

Naš osnovni cilj je ta, da Vam za Vaše vozilo na enem mestu ponudimo čim bolj popolno storitev. Pri tem nam je povsem jasno, da je Vas čas dragocen, zato se vedno potrudimo, da ga izgubite čim manj. Našim strankam se posledično temu posvečamo res maksimalno,  nudimo pa jim tudi možnost, da po potrebi pri nas najamejo drugo vozilo. Zadovoljstvo naših strank najbolje priča o tem, da smo pri nudenju te pestre palete različnih avtomobilskih storitev zelo uspešni.

Sedež podjetja je za naše kliente izjemno lahko dosegljiv, saj se nahajamo v industrijski coni Sermin, v neposredni bližini Kopra, oziroma avtocestnega izhoda Bertoki. Prav ta namensko izbrana strateška lokacija servisne delavnice nam za posege na terenu omogoča ekspresno hiter dostop do celotnega območja Obalno-Kraške regije, tako prek avtocestnega omrežja, kot prek sistema regionalnih in lokalnih cest.

AVTOVLEKA IN POMOČ NA CESTI

Potrebujete pomoč? Tu smo za vas. Med storitvami, ki jih danes opravljamo, ima avtovleka zagotovo še vedno poseben položaj. Vsakdo, ki je kadarkoli obstal na cesti s pokvarjenim vozilom, se namreč dobro zaveda, kako pomembna je strokovna pomoč v takšnih trenutkih.

Že prvi telefonski klic je lahko zelo odločilen, saj lahko nasvet našega strokovnjaka reši Vaš avto pred precej hujšo (in posledično precej dražjo) okvaro ali na primer pred požarom, okolico pred morebitnim onesnaženjem, Vas pa pred kakšno nepotrebno opeklino, do katere po naših izkušnjah zelo pogosto pride ob samostojnem iskanju okvare na pregretem vozilu.

Kot za okvaro, velja povsem enako, če ste doživeli prometno nesrečo. Na Vaš klic se bomo odzvali hitro in strokovno! Ker nesreča nikoli ne počiva, smo Vam za asistenco na cesti na voljo 24 ur na dan, vseh 365 dni v letu, ne glede na letni čas ali na trenutne vremenske razmere.

AVTOSERVIS

Redni servis avtomobila pomeni mirno spanje za lastnika. Ker je potrebno prav vsa vozila vzdrževati, še preden pride do okvar, v podjetju Avtovleka Pajer skrbimo za redne servise, opravljamo celovito diagnostiko, nudimo vse vrste mehaničnih popravil za vse znamke vozil in odpravljamo tudi pomanjkljivosti, ugotovljene na tehničnih pregledih.

Med naši preventivno-servisnimi pregledi vozil preverimo delovanje pogonskega agregata in menjalnika, podvozja, zavor, hladilnega sistema, izpušnega sistema in vseh elektronskih sistemov vašega vozila, prav tako tudi preverimo nivoje vseh tekočin (motorno, hidravlično in olje v menjalniku, hladilna tekočina, zimsko-letna tekočina za šipe…).

Da bo avto varen tako za Vas, kot za vaše sopotnike in tudi za vse ostale udeležence v prometu, ga lahko mirno zaupate v roke specialistov iz Avtovleke Pajer. Z zadovoljstvom Vam bomo pomagali, se posvetili vsaki podrobnosti, odpravili vse napake in Vam tudi brezplačno svetovali, kaj je za Vaše vozilo najbolje.

Naročila za redne servise vaših vozil sprejemamo tudi po telefonu in se pri našem delu vedno držimo vseh dogovorjenih rokov.

VULKANIZERSTVO

Kdo se v življenju še ni srečal s počeno ali s prazno gumo? Med vsemi okvarami, ki lahko človeka doletijo na cesti, so najbolj pogoste prav težave s pnevmatikami. Tudi zato smo se v naši delavnici že pred časom opremili z vsemi potrebnimi sodobnimi vulkanizerskimi napravami za zamenjavo in popravilo gum ter tudi za centriranje koles.

Zato lahko danes v Avtovleki Pajer zanesljivo opravljamo vulkanizerske storitve za vse vrste osebnih, kombiniranih in lažjih tovornih vozil. Poleg tega popravljamo in obnavljamo tudi platišča koles, ki so bila poškodovana. Seveda vsem našim strankam nudimo še brezplačno svetovanje pri nakupu najbolj ustreznih gum in primernih platišč.

V naši moderno opremljeni delavnici nudimo profesionalne vulkanizerske storitve….(foto: avtovleka-pajer.si)

 

NAJEM VOZIL – RENT A CAR

Tudi, če boste za nekaj časa nepričakovano ostali brez avta, ali če bi nujno potrebovali začasno rešitev, smo pripravili pravi odgovor za Vas. V Avtovleki Pajer smo se namreč odločili, da našim strankam omogočimo tudi najem vozil.

Našo bogato avto-servisno ponudbo smo s storitvijo Rent-a-car tako še dodatno izpopolnili, saj bi radi našim strankam res prišli nasproti na najboljši možen način. Tudi zato v našem servisnem centru veliko damo na prijaznost našega osebja, saj se dobro zavedamo, kako ključen je pravi odnos do klientov.

Apartmaji – posebna ponudba

Poleg avtovleke, servisiranja, vulkanizerstva in najemanja vozil pa oddajamo tudi apartmaje. Naši apartmaji, ki smo jih poimenovali Timijan, Rožmarin in Lavanda, se nahajajo v istrski vasici Gažon, le nekaj kilometrov iz Kopra. Dva apartmaja sta primerna za 4 osebe, tretji pa za 6 oseb.

Do njih se pride po glavni cesti proti mejnemu prehodu Dragonja, locirani pa so v neposredni bližini stičišča več prometnic. Tudi zato je lokacija izjemno primerna za kolesarjenje, pohode in izlete po celotnem zaledju Slovenske Istre, katero se ponaša z naravnimi in kulturnimi lepotami, izjemni razgledi ter še posebej z okusno primorsko kulinariko.

Privoščite si prijetni oddih v naših apartmajih…. (foto: facebook.com/apartmajipajer)

 

Avtovleka Pajer d.o.o.
Sermin 74 F
6000 Koper

Kontakti:
Avto vleka: 031 767 333
Servis: 041 873 283
E-mail: avtovleka.pajr@gmail.com
Spletna stran: www.avtovleka-pajer.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 08:00 do 17:00 ure
Sobota in nedelja: DEŽURSTVO

Apartmaji
Naslov: Gažon 19A, 6274 Šmarje
Telefon apartmaji : 041 873 283

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.