Naslovnica Oglaševanje Alustil

Alustil

Avtor: Spletno Uredništvo

Alustil je sinonim za kakovostno stavbno pohištvo….

Alustil

Alustil je sinonim za kakovostno stavbno pohištvo….(foto: Enter Point Slovenija) 

 

Podjetje ALUSTIL Vode Boris, s.p., je družinsko podjetje, ki deluje že od leta 1994 in prisega na kakovost. Na področju stavbnega pohištva vam nudimo celovite rešitve pri menjavi in montaži oken, vrat, zimskih vrtov, vetrolovov, senčil (rolet, žaluzij, komarnikov, polken, zaves) in podobno. Na podlagi dosedanjih dolgoletnih izkušenj se lahko pohvalimo kot fleksibilen ponudnik, ki zagotavlja vrhunsko kvaliteto materialov in storitev ter tudi garancijo na le-te.

Ukvarjamo se namreč izključno s prodajo izjemno kakovostnih materialov in sistemov, hkrati pa zagotavljamo tudi izdelavo, dostavo in montažo stavbnega pohištva po meri za vaš dom, pisarno ali katerikoli drugi bivalni prostor. Naš osnovni prodajni program obsega ALU in PVC okna, vrata, zimske vrtove, steklenih fasade, predelne stene, steklene nadstreške in senčila. Našo ponudbo dopolnjujemo še z vrhunskim sistemom PVC-profilov Salamander.

Pri delu smo natančni, zanesljivi, fleksibilni ter nudimo izjemno ugodno razmerje med kakovostjo in ceno. Z našimi strankami se najprej dogovorimo za ogled, nato vam strokovno svetujemo, vas seznanimo z različnimi opcijami rešitev, za vas pripravimo ponudbo in nato tudi izvedemo celoten projekt.

Prvi segment naše ponudbe predstavljajo vrtljiva okna, nagibna okna, vrtljivo-nagibna okna,vhodna vrata, zložljiva vrata in drsna vrata. Pri tem uporabljamo okenske profilne sisteme podjetja Salamander, pri katerih optimalna protihrupna zaščita in toplotna izolacija profila zagotavljata najvišje standarde. Okna s profilom DESIGN 3Ds poleg klasične elegantne optike odlikuje še posebej dolga življenjska doba, njihova prednost pa je tudi ta, da potrebujejo minimalno vzdrževanje in odlično kljubujejo zunanjim vplivom okolja.

Sisteme Salamander odlikujejo sistem petih komor z izravnanim razmerjem med statiko in toplotno izolacijo, s strani izdelovalca integrirana tesnila za izjemno zaščito proti hrupu in mrazu, klasičen eleganten design z mehkimi zaokroženji, varnostni utori za optimalno montažo in vhodni nagib za optimalno funkcijo prekucnega odpiranja.

Posebej velja omeniti sistem Salamander Air-Controller, saj je namenjen ljudem z dihalnimi alergijami in še posebej vsem, ki so alergični na cvetni prah. Kartuša, ki vsebuje poseben filter za cvetni prah, zagotavlja absolutno čist zrak v vašem domu. Filter ima namreč pokrov, narejen iz ultra tankega nylona, ki ga tvori mreža rastra 25 mikrometrov, tako da se niti najmanjši delci cvetnega prahu ne prebijejo skozenj.

Alustil 1

Moderna okna po vaši meri….(foto: Enter Point Slovenija)

 

Drugo področje naše ponudbe so vratnih profilni sistemi podjetja Salamander. Med njimi je Streamline 76 (SL 76), katerega osnovne lastnosti so identične kot pri vseh ostalih sistemih znamke Salamander. SL 76 s svojo klasično eleganco in izpopolnjenim stilom lahko polepša vsako zgradbo, s svojo tehnično perfekcijo, odlično toplotno izolacijo veliko toplotno in optimalno zaščito pred hrupom pa prepriča tudi najbolj zahtevno stranko. Njegove prednosti so še dolga življenjsko doba in barvna pestrost ponudb.

Pri SL 76 dve plasti tesnil pri zapiranju preprečujeta nastanek toplotnih mostov,  zagotavljata zvočno izolacijo, medtem ko visoko toplotnoizolacijska 5-komorna profilna tehnologija (76 mm) preprečuje toplotne izgube in deluje kot zvočna izolacija. Izredno gladke površine omogočajo enostavno vzdrževanje in čiščenje, kakovostna folijska obloga pa nudi tudi pestro paleto barv v različnih standardih in dekorjih (možna je tudi dobava v individualni barvi z RAL lestvice). Da bi bila naša ponudba še bolj raznolika, je potrebno upoštevati še možnost različnih izvedb s kombinacijo stekla, umetnih materialov in aluminija.

Vhodna hišna vrata morajo prenesti loputanje in ekstremne vremenske razmere, zato morajo biti stabilna in imeti dolgo življenjsko dobo, zagotavljati morajo optimalno toplotno in zvočno izolacij ter tudi nuditi protivlomno varnostno zaščito (za največjo možno varnost se lahko na vrata Salamander namesti okovje s trojnimi ali petimi zapahi).

Alustil 2

Vhodna vrata morajo biti čvrsta kot tudi elegantna….(foto: Enter Point Slovenija)

 

V naši ponudbi pa so tudi kompozitna vrata znamke Vikking. Gre predvsem za vhodna vrata, zato morajo biti elegantna, a tudi izjemno čvrsta. Pri izdelavi se prilagajmo vašim potrebam sznamke Vikking. Gre predvsem za vhodna vrata, zato morajo biti elegantna, a tudi izjemno čvrsta. Pri izdelavi se prilagajmo vašim potrebam ss kakovostno izolacijo, vrhunskim okovjem, ključavnicami in tudi z vitraži, katere proizvajamo v lastni steklarni. Predvsem pa za nas ni nič nemogoče – izdelujemo tudi netipične oblike vrat, vključno z različnimi dimenzijami obsvetlob in nadsvetlob, vse vrste ključavnic – od standardnih do bio ključavnic, ponašamo pa se tudi s pestro ponudbo kompozitnih polnil in vitražev.

V ponudbi imamo pet liniji kompozitnih vrat – ARCTIC Plus, ARCTIC, PREMIUM, OPTIMAL in INTERIOR. Prednosti kompozitnih vrat VIKKING so številne – izdelana so iz izjemno obstojnih visokokakovostnih materialov, so vlago in vodoodporna, protihrupna,  imajo vrhunsko protivlomno zaščito, manj reagirajo na visoko temperaturo in UV svetlobo ter ne potrebujejo vzdrževanja.

Zaradi vsega tega  vam Alustil nudi kar 25 let garancije na brezhibno uporabo vrat!

Alustil – odlične celovite rešitve na področju stavbnega pohištva.

 

ALUSTIL Boris Vode s.p.
Testenova ulica 32
1234 Mengeš

Kontakti:
Tel: +386(0) 1 729 13 33
Gsm: +386(0) 41 692 448
Fax: +386(0) 1 729 13 34
E-mail: alustil@siol.net
Spletna stran: www.alustil.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.