Naslovnica Trendi Alen Kobilica in zadnji spomladanski kviz Milijonar

Alen Kobilica in zadnji spomladanski kviz Milijonar

Avtor: Spletno Uredništvo
S Planet TV so spomnili, da se v petek izteka letošnja spomladanska serija kviza Milijonar. V zadnji oddaji sezone v kviz prihaja nekdanji maneken in danes, kljub slepoti, uspešen poslovnež Alen Kobilica.
Alen Kobilica in zadnji spomladanski kviz Milijonar

Alen Kobilica in voditelj kviza Jure Godler (foto: PR Planet TV)

S Planet TV so napovedali, da bo v petek, 2. junija, najprej ob 20. uri na sporedu nova epizoda sveže kuharske oddaje ‘Riba, raca, rak‘, potem pa bo ob 21. uri sledil še kviz ‘Milijonar’ z voditeljem Juretom Godlerjem. Tam se bodo v iskanju pravilnih odgovorov najprej preizkusili redno prijavljeni tekmovalci, nato bo sledil  še posebni dobrodelni del, v katerem na vroči stol sedejo povabljeni gostje.

Ta petek pa se bo letošnja spomladanska sezona kviza Milijonar tudi zaključila (predvidoma ji bo tudi letos sledila še jesenska sezona, za katero na Planet TV že zbirajo prijave). Tokrat bo pomlad Milijonarja zaključil prav oseben gost – v kviz prihaja znan slovenski maneken Alen Kobilica, ki je danes uspešen poslovnež, čeprav je od neuspele operacije leta 2009 ostal slep. Zato bo njegov dobrodelni poskus še toliko bolj poseben.

“Ko gre za otroke, sem se pripravljen tudi osmešiti pred vso Slovenijo. Povsem drugače pa je, če vprašanje vidiš, ali pa ga samo enkrat slišiš skupaj s štirimi možnimi odgovori in se ti to potem plete po glavi. Verjetno mi jih bo moral voditelj večkrat ponoviti. Drugače je razmišljati, če imaš odgovore ves čas pred sabo,” je imel pred nastopom malce treme Kobilica, ki naj bi dobro obvladal predvsem področja športa, geografije in jezikov, malce manj pa vprašanja iz literature.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.