Naslovnica Trendi V ponedeljek na SkyShowtime prihaja film Mrs. Harris Goes To Paris

V ponedeljek na SkyShowtime prihaja film Mrs. Harris Goes To Paris

Avtor: Spletno Uredništvo
S platforme SkyShowtime so že pred časom napovedali, da bo ta teden potrdil, da bo film ‘Mrs. Harris Goes To Paris’ na voljo od naslednjega ponedeljka, 19. junija. Film pripoveduje zgodbo o gospodinji iz Anglije, ki sanja o Diorjevi obleki visoke mode in se zato odpravi v Pariz.
V ponedeljek na SkyShowtime prihaja film Mrs. Harris Goes To Paris

Gre že za tretjo filmsko priredbo romana Paula Gallica iz leta 1958 ‘Gospa Arris gre v Pariz’ (foto: Mediji MSl)

SkyShowtime je sicer za mesec junij napovedal celo vrsto novosti, med njimi pa je bil posebej omenjen tudi film ‘Mrs. Harris Goes To Paris’ (slov. ‘Gospodična Harris gre v Pariz’).  Filmska zgodba se dogaja po koncu druge svetovne vojne, ko se Ada Harris v Londonu preživlja s čiščenjem hiš. Ko Ada v spalnici premožne stranke zagleda Diorjevo obleko, si tudi sama zaželi nositi kaj tako lepega in tako dragocenega.

Ker so obleke slavne modne Dior hiše izjemno drage, mora Ada najti še dodaten vir zaslužka, oziroma še dodatno službo. Ko končno zbere dovolj denarja, se le odpravi v Pariz, kjer pa ne gre vse po njenih željah. »Ko prispe, naleti na vrsto presenetljivih ovir, ena od njih je tudi Diorjeva zastrašujoča Madame Colbert , ki se kar naježi ob misli, da bi visoko modo nosila navadna gospodinja,” razkriva napovednik filma, ki bo na SkyShowtime na voljo od naslednjega ponedeljka (19. junija).

Ada pa ne misli popustiti in na svojo stran pritegne Diorjevega računovodjo Andréa, manekenko Natasho in samskega aristokrata Marquisa de Chassagnea. Njena odločnost da šefom Diorja misliti in pravzaprav jim Ada lahko pomaga rešiti prestižno hišo. Režiser in producent filma je Anthony Fabian, igrajo pa Lesley Manville, Isabelle Huppert, Lambert Wilson, Alba Baptista, Lucas Bravo, Ellen Thomas, Rose Williams in Jason Isaacs.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.