Naslovnica Trendi V Mariboru novi trendi in priznani ustvarjalci

V Mariboru novi trendi in priznani ustvarjalci

Avtor: Spletno Uredništvo

Prihodnji teden bodo nakupovalne ulice mariborskega Europarka ponovno dehtele, pa ne le od kipele od ustvarjalne energije. Od ponedeljka, 11. marca, do sobote, 16. marca, bo potekal že 7. Europarkov kreativni teden z ARTom.

painting kopijaPrihaja nova odlična priložnost za širjenje ustvarjalnega znanja in prijetno druženje umetnikov ter ljubiteljev ustvarjanja (foto:pixabay.com).

 

Z mariborskega Europarka so najavili, da bo že sedmo leto zapored največji ustvarjalni dogodek v Sloveniji, ki bo stratal prihodni ponedeljek, poskrbel za seznanjanje z novimi trendi, priznanimi ustvarjalci in atraktivnimi tehnikami z različnih področij ustvarjanja, kot so scrapbooking, nakit, oblikovanje, moda, slikarstvo in še marsikaj več.

7. Europarkov kreativni teden z ARTom bo trajal vse do sobote, obiskovalci pa si bodo lahko iz najrazličnejših materialov izdelali nakit za vsakdan ali posebno priložnost, oblikovali čudovite voščilnice za najbližje, ustvarili skodelico za prijetne trenutke ob kavi ali čaju, ali pa poskrbeli za izdelek, s katerimi si bodo polepšali dom.

Kreativni teden, na katerem se bodo prepletale modnost, ustvarjalnost in sodobnost, bo sicer tudi letos namenjen tako popolnim začetnikom, kot tudi izkušenim umetnikom ter strokovnjakom iz vse Slovenije in tudi iz bližnjih držav.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.