Naslovnica Trendi Tri kakovostne filmske novosti treh različnih žanrov

Tri kakovostne filmske novosti treh različnih žanrov

Avtor: Spletno Uredništvo
V četrtek bodo v slovenske kinematografe vstopili trije novi filmi. To bodo grozljivka ‘Črni mož’, animirani film ‘Spider-man: Potovanje skozi Spider-svet’ in akcijski triler ‘Hipnotiziran’.
Tri kakovostne filmske novosti treh različnih žanrov

Ben Affleck išče izginulo hči in naleti na vladno skrivnost (foto: cineplexx.com)

Najbrž najbolj pričakovana filmska novost tedna bo akcijski triler ‘Hipnotiziran’. V njemu namreč igra glavno vlogo Ben Affleck (poleg njega nastopajo še Alice Braga, JD Pardo, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey in Jackie Earle Haley), režiser pa je znani ‘mojster napetosti’ Robert Rodriguez. Filmski skript govori o detektivu, kateri raziskuje skrivnost, ki vključuje njegovo izginulo hčer in tajni vladni program.

Druga filmska novost tedna bo grozljivka ‘Črni mož’. Gre za priredbo najbolj slavnega avtorja v žanru grozljivk Stephena Kinga. Črni mož se v izvirniku imenuje ‘The Boogeyman’, v filmu pa glavne vloge igrajo Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Sophie Thatcher, Marin Ireland in David Dastmalchian. Filmska zgodba govori o dekletih Sadie in Sawyer, ki sta po mamini smrti za nameček izpostavljeni še vrsti grozljivih nadnaravnih dogodkov.

Zadnji od prihajajoče trojice bo animirani film z naslovom ‘Spider-man: Potovanje skozi Spider-svet’. Ta iz angleškega jezika le delno preveden naslov govori slavnem stripovskem liku človeku-pajku, oziroma se Miles Morales vrača v novem poglavju z Oskarjem nagrajene sage o vesolju človeka-pajka. Tokrat Miles prepotuje multivesolje, naleti na ekipo sorodnih pajčjih ljudi in se znajde tudi v boju z drugimi pajki.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.