Naslovnica Trendi POP TV išče pare za Kviz

POP TV išče pare za Kviz

Avtor: Spletno Uredništvo

Na POP TV se po premoru kmalu vrača nova razvedrilna oddaja iz segmenta kvizov. Imenovala se bo Kviz, rdeča nit oddaje pa bosta znanje in medsebojno poznavanje tekmovalcev, ki bodo nastopali v parih.  

 Voditelj in scenografija novega Kviza na POP TV še nista znana, zato lahko le ugibamo… (foto: copingcompass.com)

 

Po letih premora se na POP TV spet vrača pravi kviz, ki bo poskrbel za zabavo, preverjanje znanja in kanček hazarderstva. Po tem, ko je Slovenijo očarala nagradna igra Lepo je biti milijonar, ki je vztrajala kar 12 sezon, se kmalu obeta nov kviz, ki bo ‘zelo originalno’ poimenovan Kviz. Kviz bo z znanjem preizkušal tekmovalce in hkrati gledalce, da pa ne bo vse odvisno le od modrosti, bo tu potrebnega tudi malce tveganja, saj si bodo tekmovalci sami krojili končno denarno nagrado. 

“Eden ima znanje. Drug ima srečo. Skupaj imata priložnost za bogato denarno nagrado. Iščemo tekmovalne pare za sodelovanje v novem kvizu, ki vam lahko spremeni življenje. Iščemo pare, ki imajo kakršno koli medsebojno vez – lahko ste ljubezenski par, zakonca, sorodnika, sodelavca, cimra, prijatelja, sošolca …, pomembno je, da se dobro poznate in želite skupaj nastopiti v novem televizijskem kvizu,” so zapisali v povabilu k sodelovanju na POP TV. 

Zgodba para bo prav tako krojila zgodbo kviza, saj bodo skozi vprašanja gledalci spoznavali tudi njiju. Čeprav tega niso zapisali s številkami, pa se v Kvizu, kot se za vsak pravi kviz spodobi, obetajo bogate nagrade. Kaj bi bil sicer smisel nagradne igre na komercialni TV-postaji?

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.