Naslovnica Kronika Obsežna iskalna akcija v bližini Gorenje vasi

Obsežna iskalna akcija v bližini Gorenje vasi

Avtor: Spletno Uredništvo
V bližini Gorenje vasi v občini Škofja Loka še naprej poteka iskalna akcija za izginulo 40-letno Dušanko Rozinger. Ženska je izginila včeraj, kljub iskalni akciji, v katero so bili vključeni gorski reševalci, gasilci, potapljači, policisti in psi sledniki, je doslej še niso našli.
Obsežna iskalna akcija v bližini Gorenje vasi

Dušanka Razinger je odšla neznano kam (foto: policija.si)

Policisti Policijske postaje Škofja Loka so bili včeraj (12. februarja) obveščeni, da svojci od že dopoldneva pogrešajo 40-letno Dušanko Rozinger iz Gorenje vasi, ki se nahaja na zahodu škofjeloške občine. Pogrešana ženska je visoka okrog 155 cm, je močnejše postave, ima do ramen segajoče rdeče lase in poleg tega običajno nosi očala s črnimi okvirji. Policija je še poudarila, da potrebuje pomoč in tudi zdravstveno oskrbo.

»Nazadnje je bila videna včeraj, 12. februarja 2024, okoli 8. ure na domačem naslovu. Vse, ki bi pogrešano opazili, ali bi kar koli vedeli o njenem izginotju, prosimo, naj o tem takoj obvestijo najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Škofja Loka na (04) 502 37 00 ali pokličejo na telefonsko številko 113, oziroma anonimni telefon policije 080 1200,« so policisti zapisali v obvestilo za javnost.

Lokalni mediji so danes poročali, da naj bi iskalna akcija stekla že včeraj zvečer, nadaljevala pa naj bi se danes. V iskanju sodelujejo Policisti PP Škofja Loka, vodniki in reševalni psi KZS in ZRPS Gorenjska, gasilci PGD Škofja Loka, gasilci PGD Gorenja vas, GARS Kranj s čolnom, reševalci iz vode in potapljači, pa tudi potapljači odvodno reševalne postaje Kranj, a pogrešene ženske doslej še niso našli.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.