Naslovnica Trendi Na ekrane se vrača tudi oddaja ‘Od težaka do junaka’ z Jasno Kuljaj

Na ekrane se vrača tudi oddaja ‘Od težaka do junaka’ z Jasno Kuljaj

Avtor: Spletno Uredništvo

Novo, že tretjo sezono šova ‘The Biggest Loser Slovenija’ bo znova spremljala tudi komentatorska oddaja ‘Od težaka do junaka’, kjer bo dogajanje v najtežji preizkušnji pomladi znova pod drobnogledom voditeljice Jasne Kuljaj. Spet se ji bosta pridružila tudi strokovna komentatorja Andrej Milutinovič in Indira Ekić, v novi vlogi pa se bosta predstavila komik Nejc Petek in radijski moderator Željko Čakarević.

 Jasna Kuljaj in njena komentatorska ekipa foto: PR Planet TV)

 

 V ponedeljek, 4. marca, se ob 21. uri na Planet TV začenja nova, že tretja sezona najtežje preizkušnje ‘The Biggest Loser Slovenija’. Prva oddaja bo posvečena predstavitvam kandidatov, v torek, 5. marca, pa bo prvič na sporedu tudi priljubljena komentatorska oddaja ‘Od težaka do junaka’, v kateri voditeljica Jasna Kuljaj z gosti komentira dogajanje v šovu.

Lepotici Jasni, ki je znana po svojih iskrenih in iskrivih komentarjih, se bosta v studiu znova pridružila simpatični trener Andrej Milutinovič in priljubljena nekdanja tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić. V povsem novi vlogi pa bodo gledalci spoznali komika Nejca Petka in radijskega moderatorja Željka Čakarevića – Željkića.

Slednji optimistično pravi, da se tudi sam ne bi branil izgube kakšnega kilograma. Ali ga bo komentiranje šova nazadnje res prepričalo v pozitivne spremembe, pa se bodo lahko gledalci oddaje Od težaka do junaka prepričali že prihodnji torek ob 22.30, pravijo na Planet TV.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.