Naslovnica Kronika Na Dolenjskem izginuli Marjan potrebuje zdravila

Na Dolenjskem izginuli Marjan potrebuje zdravila

Avtor: Spletno Uredništvo
Policija je objavila, da na Dolenjskem od sobote pogrešajo 49-letnega Marjana Bevca iz Brezja pri Trebelnem, še vedno pa niso preklicali podobnega obvestila o 55-letni Darji Možini iz Škofje Loke, ki je izginila že prejšnji teden.
Na Dolenjskem izginuli Marjan potrebuje zdravila

Fotografija na območju Dolenjske izginulega Marjana Bevca (foto: policija.si)

Novomeški policisti so danes objavili obvestilo, da sorodniki že od sobotnih jutranjih ur ne vedo, kam je odšel 49-letni Marjan Bevca iz Brezja pri Trebelnem. Morda so vsi mislili, da se bo včeraj Marjan vrnil domov, ali pa so pozno opazili, da je sploh izginil. Kar je v tem primeru posebej zaskrbljujoče, je dejstvo, da bi lahko bilo zdravje izginulega še dodatno ogroženo, saj mora zaradi bolezni redno jemati zdravila.

Sicer je takoj stekla iskalna akcija, vendar v prvih urah še ni obrodila sadov. Lokacija, kjer naj bi se pogrešani nazadnje nahajal, ni prav točno določena, zato so novomeški policisti zaprosili za pomoč javnost. »Pogrešani se najverjetneje nahaja na širšem območju Trebnjega ali Novega mesta. Obut je v ortopedske čevlje, po vsej verjetnosti je oblečen v rdečo jakno,« so med drugim zapisali v obvestilu Policije.

Vse, ki bi v zadnjih dveh dneh kje videli pogrešanega, ali bi kar koli vedeli o njegovem izginotju, Policija prosi, naj jih takoj kontaktirajo. Prav tako Policija še ni preklicala iskanja 55-letne Darje Možina iz Škofje Loke, ki je neznano kam izginila minuli teden. Gorenjka je  sredo je visoka 165 cm, je suhe postave, oblečena pa naj bi bila v črno-sivo trenerko in bel pulover s črnimi črtami. Tudi glede Darje Policija prosi za kakršnokoli informacijo.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.