Naslovnica Trendi Zala je postala deveti slovenski MasterChef

Zala je postala deveti slovenski MasterChef

Avtor: Spletno Uredništvo
Na POP TV se je zaključila 9. sezona kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija. Po 39 oddajah je med 16 udeleženci te sezone na koncu zmagala 24-letna Zala Pungeršič. Zala je tako postala druga ženska zmagovalka v dosedanji zgodovini slovenske verzije oddaje MasterChef, domov pa je odšla bogatejša za 50.000 evrov.
Zala je postala deveti slovenski MasterChef

Presrečna zmagovalka Zala obkrožena s sodniki oddaje (foto: PR POP TV)

Kot so spomnili s POP TV-ja, je kulinarično potovanje 9. sezona kuharskega tekmovanja ‘MasterChef Slovenija’ obsegalo kar 39 oddaj. Na koncu sta se med 16 udeleženci te sezone v finale prvič prebili dve ženski, zmagala pa je 24-letna Dolenjka Zala Pungeršič, ki je ugnala Belokranjko Anjo Fir. Pokal ‘MasterChef Slovenija’ in denarna nagrada v višini 50.000 evrov sta tako romali v Šmarješke toplice, od koder prihaja Zala.

“V finalu sva bili dokaj izenačeni, borila sem se, na koncu mi je uspelo. Uspeha sem neizmerno vesela in želim, da je to šele začetek moje kuharske poti. Ko sem bila stara 16 let, sem prvič razmišljala, da bi se prijavila na MasterChefa, od takrat do danes je minilo še nekaj sezon, očitno sem pogum zbirala kar nekaj let,” je za PR službo POP TV po zmagi pojasnila Zala Pungeršič, ki je bila razumljivo zelo dobre volje.

S POP TV pa so obenem že napovedali prihodnjo sezono tega priljubljenega kuharskega šova, ki bo tudi jubilejna, saj bo že deseta po vrsti – prijave za udeležbo so že odprte! Pravkar končano deveto sezono si je sicer v povprečju ogledalo kar 8,2% gledalcev, kar predstavlja 40 % ljudi, ki so takrat spremljali TV vsebine. Finalno oddajo pa si je ogledalo kar 50 % vseh gledalcev, ki so v tistem trenutku gledali televizijo.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.