Naslovnica Oglaševanje Z objemnimi grelci do učinkovitosti

Z objemnimi grelci do učinkovitosti

Avtor: Spletno Uredništvo

Objemni grelci so tukaj, da prinesejo toplino v vaše dni in noči. Ti prijazni spremljevalci ne prinašajo le fizične toplote, temveč tudi toplino srca…

Foto: elektricnigrelci.si/objemni-grelci/

Odkrijmo, zakaj so objemni grelci najboljši način, kako se znebiti mraza in ustvariti okolje ljubezni ter ugodja. In na pomoč vam priskoči podjetje Elektromehanika Hožič, ki ustvarja objemne grelce visoke kvalitete.

Objemni grelci so narejeni iz visokokakovostnih materialov, ki se ne ogrevajo le do ustreznih temperatur, temveč zagotavljajo tudi nežen objem okoli vašega telesa. Ti grelci se prilegajo naravni obliki telesa, kar pomeni, da boste občutili toplino tam, kjer jo najbolj potrebujete.

Objemni grelec ima primerljivo uporabo kot ploščati, saj se uporablja v podobnih industrijskih panogah. Uporablja se predvsem v čevljarski, gumarski, tekstilni industriji – Šiviljski industriji, kjer ni potrebe po visokih temperaturah.

Ponudba podjetja Elektromehanika Hožič ima edinstveno prednost saj izdelujejo objemne grelce po naročilu, ob tem pa se prilagodijo se vašim specifičnim potrebam. So odlična rešitev za naročnike, ki so se znašli v situaciji kjer potrebujejo grelce nestandardnih dimenzij ali so povpraševanja po izven serijski potrebi. S svojimi 40 letnimi izkušnjami lahko svetujejo in realizirajo popolnoma prilagojen električni objemni grelec po meri. končni izdelek pa je kakovosten in izjemno vzdržljiv, ki presega vsa pričakovanja.

Tovrstna zvrst grelcev je odličen način ogrevanja. Bistvo objemnih grelcev je namreč v tem, da nikoli ne pride neposredno v stik z ogrevanim telesom.

Foto: elektricnigrelci.si/objemni-grelci/

V osnovi razdelimo objemne grelce na dve vrsti, in sicer na tiste za višje in tiste za nižje temperature. Visokotehnološki grelci narejeni za doseganje višjih temperatur imajo nerjaveče telo, lahko pa so tudi iz svetlo vlečene pločevine. V svojih keramičnih segmentih imajo vstavljeno visokolegirano uporovno žico, ki zdrži do 1100 stopinj Celzija, to pa pomeni, da se segrejejo neverjetno hitro in so močnejši od vseh drugih grelcev.

Klasični objemni grelec za nižje temperature ima enako ohišje kot visokotemperaturni model, kar pomeni, da bo ena enota opravila delo ne glede na vašo temperaturo. To je odličen način za prihranek denarja v teh težkih gospodarskih časih, če ne potrebujete visokih temperatur, saj je njegova uporovna žica prilagojena tako, da je izdelana za nekoliko nižje temperature.

Dimenzije objemnih grelcev se začnejo od F30 mm dalje in doseže moč do 6,5 W/cm2. Grelec je sestavljen iz grelne žice, ki pride ovita okrog jedra mikanita ali naravnega skrilavca.

Za električni priključek je uprabljena bakrena, NiCr ali močno legirane žica. Izolirane so lako s silikonom ali steklenimi vlakni, na izbiro je pa tudi z aparatnim natikalom ali vijaki.

Za ohišje imajo na izbiro:
• medenino,
• svetlo vlečeno kovino
• ali belo kovino
• (po želji tudi brez ohišja)
Debelina grelca: 2.5mm do 10 mm

Lastnosti grelne žice:

  1. močno legirana,
  2. ploščata, odporna na visoke temperature,
  3. navita na mikanit, ki prenese 800 °C
  4. navita na naravni skrilavec

Zagotovite si svoj objemni grelec danes in začnite uživati v objemu toplote, nežnosti in ljubezni. Objemni grelci so več kot le naprava za ogrevanje – so topli spremljevalci, ki prinašajo ugodje in radost v vsak kotiček vašega življenja. Naročite svoj objemni grelec zdaj in otoplite svoje srce in dom z nežno toplino!

Foto: elektricnigrelci.si/objemni-grelci/

Podjetje Elektromehanika Hožič ponuja široko paleto kakovostnih izdelkov za vse potrebe. Od rešitev za industrijske električne grelce do individualnih grelnikov za bojlerje, pečice, cvrtnike,… Imajo rešitev za vsako potrebo, njihov izbor pa vključuje samo izdelke z vodilnimi kakovostnimi elementi.

Naročnik oglasa: Blagovna znamka RENHO, Renato Hožič S.p.

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.