Naslovnica Oglaševanje Do natančnosti in zanesljivosti z laboratorijskimi grelci

Do natančnosti in zanesljivosti z laboratorijskimi grelci

Avtor: Spletno Uredništvo

V svetu znanosti, kjer natančnost in zanesljivost nista le zaželeni, temveč ključni, so laboratorijski grelci popolna rešitev za vaše eksperimentalne potrebe….

Foto: elektricnigrelci.si/laboratorijski-grelci/

Laboratorijski grelci, ki jih izdeluje podjetje Elektromehanika Hožič so opremljeni z najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja izjemno natančno in enakomerno ogrevanje. Ne glede na to, ali izvajate kemične reakcije, destilacije ali preprosto potrebujete kontrolirano ogrevanje, vam grelci omogočajo popoln nadzor nad procesom, kar pomeni boljše in bolj zanesljive rezultate.

Težave in zapleti pri izvajanju poskusov v laboratoriju so po zaslugi njihovih visokokakovostnih laboratorijskih grelcev stvar preteklosti. Namenjeni so enakomernemu segrevanju vseh delov steklenih posod, kar bistveno podaljša njihovo življenjsko dobo.

laboratorijskimi grelci boste prihranili dragocen čas, ki ga lahko namenite bolj kompleksnim nalogam. Hitro ogrevanje in enostavna regulacija temperature omogočata učinkovito delo v laboratoriju, kar pomeni več eksperimentiranja in manj čakanja.

Podjetje Elektromehanika Hožič ima edinstveno prednost saj izdelujejo laboratorijske grelce po naročilu in se prilagodiko vašim specifičnim potrebam. So odlična rešitev za naročnike, ki so se znašli v situaciji kjer potrebujejo grelce nestandardnih dimenzij ali so povpraševanja po izven serijski potrebi.

S svojimi 40 letnimi izkušnjami lahko svetujejo in realizirajo popolnoma prilagojen električni grelec po meri. Končni izdelek pa je kakovosten in izjemno vzdržljiv, ki presega pričakovanja.

Foto: elektricnigrelci.si/laboratorijski-grelci/

Njihov električni laboratorijski grelec je zasnovan za zahtevno okolje laboratorijev. Izdelan je iz steklenih vlaken, ki so odporni na visoke temperature, in ima aluminijasto ohišje, ki je dodatno zaščiteno z lakom, odpornim na kisline. Osvetljeno stikalo vas bo opomnilo, ko je grelec vklopljen, njegov regulator napetosti pa pomaga ohranjati konstantno temperaturo.

Idealen je za laboratorijsko uporabo, zasnovan pa je tako, da vam omogoča nemoteno delovanje. Z največjo temperaturo 550 stopinj in neverjetno učinkovito zasnovo je to idealen grelec za vaš laboratorij. Priključni kabel je standarden, tako da ustreza vsej vaši laboratorijski varnosti ima skladno ozemljitev. Vtiči so prav tako standardni z 2m dolgo priključno vrvico.

Lahko naročite laboratorijski grelec, prilagojen vašim specifikacijam, imajo namreč standardne modele in različice po meri.

Na razpolago imajo ohišje v štirih velikostih:

  1. Dimenzije: 190 x 240 x 120 mm, buče od 0,1 do 1 l
  2. Dimenzije: 300 x 360 x 150 mm, buče od 2 do 6 l
  3. Dimenzije: 400 x 500 x 220 mm, 10 l buče
  4. Dimenzije: 450 x 600 x 250 mm, 20 l buče

Ne glede na to, ali ste profesionalni znanstvenik ali študent, laboratorijski grelci podjetja Elektromehanika Hožič so ključ do uspešnih in zanesljivih rezultatov. Naročite svoj laboratorijski grelec še danes in omogočite, da toplota podpre vaše znanstvene dosežke. Dosezite natančnost, zanesljivost in učinkovitost v vsakem poskusu!

Foto: elektricnigrelci.si/laboratorijski-grelci/

Podjetje Elektromehanika Hožič ponuja široko paleto kakovostnih izdelkov za vse potrebe. Od rešitev za industrijske električne grelce do individualnih grelnikov za bojlerje, pečice, cvrtnike,… Imajo rešitev za vsako potrebo, njihov izbor pa vključuje samo izdelke z vodilnimi kakovostnimi elementi.

Naročnik oglasa: Blagovna znamka RENHO, Renato Hožič S.p.

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.