Naslovnica Trendi Zaključek četrte sezone in obenem tudi celotne serije Preacher

Zaključek četrte sezone in obenem tudi celotne serije Preacher

Avtor: Spletno Uredništvo

Preacher je serija, kjer se Bog vozi na motorju, Hitler poveljuje v peklu, ljudje namesto besed uporabljajo pesti, usoda sveta pa leži v rokah pridigarja, njegove muhaste ljubezni in najboljšega prijatelja – vampirja. Težko pričakovani zaključek sezone, ki bo  zelo verjetno tudi zadnje dejanje celotne serije, bo na sporedu v ponedeljek, 9. decembra, ob 22. uri na programu AMC.

Zaključek četrte sezone in obenem tudi celotne serije PreacherNebesa, pekel in apokalipsa – tudi zaključek serije Preacher bo v znamenju norosti in nepričakovanega (foto:IPPR/AMC)

 

S filmskega TV kanala AMC so tokrat opozorili, da se kmalu izteka serija Preacher (slovensko: pridigar). Akcijska serija Preacher sicer slovi po izjemni zasedbi, skrbno premišljeni zgodbi, nepričakovanih zapletih in napetih akcijskih prizorih. Poleg izjemno dinamičnega prikaza zgodbe se ponaša tudi z izjemnimi lokacijami – od New Mexica do New Orleansa in celo Avstralije, v kateri je bila posneta zadnja sezona.

Izvršni producent Seth Rogen je pred zaključkom serije povedal, da so s četrto sezono želeli zaključiti zgodbo v prepoznavnem slogu – v vrtincu norosti in nepričakovanega, ki ga imajo ljubitelji Preacherja tako radi. »V zadnji sezoni je tako še več epskih spopadov in bojev, na katere so se igralci pripravljali tudi po mesec dni. Zadnji spopad med Tulip (Ruth Negga) in Laro Featherstone (Julie Ann Emery), ki sta bili od samega začetka največji nasprotnici, bo nepričakovan in nenavaden.

Zadnji del pa bo odgovoril tudi na največje vprašanje, ali bo pridigar Jesse Custer (Dominic Cooper) preprečil apokalipso. Mark Harelik, ki igra Boga, je zaključek opisal kot absurdno zadovoljujoč in dodal, da so zgodbe vseh likov kot hitri vlaki, ki se naglo približujejo isti postaji,« so pred zadnjo oddajo sporočili z AMC-ja. Tudi ta serija je, podobno kot številne druge,a akcijske in znanstveno fantastične iz zadnjih let, nastala na podlagi starih stripov. Zaenkrat pa prav nič ne kaže, da bi se serija nadaljevala s peto sezono, vsaj v kratkem ne.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.