Naslovnica Trendi Veliki finale najbolj slovenskega od vseh resničnostnih šovov

Veliki finale najbolj slovenskega od vseh resničnostnih šovov

Avtor: Spletno Uredništvo

 Ta petek, 27. novembra, bo na Planetu TV na sporedu finalni dvoboj najbolj slovenskega od vseh resničnostnih šovov – oddaje Gasilci. Za častno Zlato čelado in donacijo v višini 30.000 evrov se bosta borili prostovoljni gasilski društvi Dragatuš in Leskovec. Sicer je oddaja namenjena promociji vloge gasilcev in osveščanju glede preventivnega protipožarnega ravnanja, zbirali pa bodo tudi prostovoljne donacije za pomoč družinam ponesrečenih gasilcev.

Veliki finale najbolj slovenskega od vseh resničnostnih šovovOddaja slavi vlogo gasilcev v naši družbi, finale pa bo imelo tudi dobrodelno noto (foto: PR Planet TV)

Že v petek (27. novembra) bo na Planet TV na vrsti veliki finale najbolj slovenskega od vseh resničnostnih šovov – oddaje Gasilci. Ob 20. uri se bosta na poseben gasilski poligon še zadnji podali gasilski društvi, ki sta doslej najbolje opravili z izjemno zahtevnimi vajami. Za Zlato čelado in donacijo v višini 30.000 evrov se bodo potegovali prostovoljni gasilci iz PGD Dragatuš in PGD Leskovec.

Tudi finalno oddajo priljubljene serije bosta povezovala voditelja Marko Potrč in Eva Cimbola, sodnika bosta znova Anže Šilar in prvi Tomaž Klemenčič, kot komentatorja pa bosta tudi finalne boje pospremila drugi Tomaž Klemenčič in Jure Dolinar, ki je sicer poklicni gasilec in inštruktor. Sodeloval bo Klemen Repovš iz Gasilske zveze Slovenije (GZS), sicer pa serija ‘Gasilci’ brez pomoči GZS najbrž sploh ne bi bila izvedljiva.

Na koncu bosta zmagovalcem sezone 2020, katere snemanje je zaznamovala tudi pandemije koronavirusa, Zlato čelado podelila častna gosta – predsednik GZS Janko Cerkvenik in poveljnik GZS Franci Petek. Sicer je oddaja namenjena promociji vloge gasilcev in osveščanju glede preventivnega protipožarnega ravnanja, zbirali pa bodo tudi prostovoljne donacije za Ustanovo za pomoč družinam ponesrečenih gasilcev Metoda Rotarja.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.