Naslovnica Oglaševanje V objem neokrnjene narave

V objem neokrnjene narave

Avtor: Spletno Uredništvo

Pod vasico Podbela se nahaja kamp Nadiža, ki je pravi mali raj za aktivno preživljanje družinskih počitnic.

V objem neokrnjene narave…. (foto: kamp-nadiza.com) 

 

Vasica Podbela se nahaja v Breginjskem kotu, kateri je sestavni del kulturnega prostora Beneške Slovenije. Beneška Slovenija je zgodovinska pokrajina meji med Italijo in Slovenijo. Večji del ozemlja pripada italijanski deželi Furlanija-Julijska krajina, sedemnajst vasi in zaselkov pa je se nahaja v Sloveniji.

Breginjski kot sestavlja gorati svet, ki je prepreden z rečnimi dolinami, številnimi vasicami predvsem pa je znan po prijaznih domačinih. Skozi Breginjski kot si svojo pot utira tudi turkizno modro reka Nadiža katera ima hudourniški značaj. Staro ljudsko izročilo pravi, da ima reka zdravilno moč. V današnjem času pa je reka priljubljen kraj za ribiče kot tudi kopalce. Ker reka Nadiža sodi med najčistejše alpske reke boste v njej našli postrvi in šarenke. Primerna pa je tudi za kopalce saj velja za najtoplejšo alpsko reko.

In čisto dnu doline vasice Podbela boste našli naš Kamp Nadiža. Številne prejete nagrade dokazujejo, da smo najboljša počitniška destinacija za družine z majhnimi otroki. Vaši mali nadobudneži se bodo lahko nemoteno igrali na urejenem otroškem igrišču. Samo igrišče je opremeljeno z tobogani, gugalnicami, peskovnikom in dvema trampolinoma. Celotna družina pa se bo lahko v vročih dneh ohladila v čisti reki Nadiža.

Smo najboljša počitniška destinacija…..(foto: kamp-nadiza.com)

 

ODDAJANJE PRIKOLIC

V kolikor spadate med večje družine in nimate lastne prikolice, vendar ste ljubitelji kampiranja in aktivnega preživljanja prostega časa, lahko pri nas najamete eno izmed treh počitniških prikolic. Vse prikolice so od sanitarnega bloka oddaljene približno 100 metrov. So sodobno opremljene. Vsaka prikolica ima predprostor, štedilnik in hladilnik, posodo in pribor, mizo, stole, televizor, posteljnino, zunanji žar, ležalnik in elektriko. Ob prikolici pa boste našli tudi ognjišče, kjer si lahko zakurite ogenj ter preživite nepozabne trenutke s svojo družino ali prijatelji. S seboj poleg dobre volje in veselja prinesite lastna oblačila in obutev.

 

APARTMA MILENA

Le 400 metrov od kampa se v vasici Podbela nahaja apartma Milena, ki je primeren za vse tiste kateri niste navajeni kampiranja. Apartma vsebuje kuhinjo, dnevno sobo in spalnico, otroško sobo, kopalnico, wc in hodnik. Pred apartmajem je zagotovljen parkirni prostor.

 

AKTIVNE POČITNICE

Vsi naši gostje si lahko izposodijo kolo in se podajo na krožno kolesarsko pot katera je dolga 44,5 kilometra. Na poti si boste lahko ogledali nekatere znamenitosti kot so Napoleonov most na Nadiži, črna kuhinja v 300 let stari Vančevi hiši v vasici Robidišče, muzejsko zbirko v Breginju, staro jedro Breginja in še mnogo drugih znamenitosti. Lahko pa se tudi osvežite v tolmunih reke Nadiže. Poleg kolesarstva so tukaj idealne razmere za pohodništvo, jadralno padalstvo, zmajarstvo in plezanje.

Po aktivno preživetem dnevu se “prileže” odlična domača hrana. Le to si boste lahko privoščili v naši okrepčevalnici in lokalu, ki se nahajata ob recepciji. V ponudbi imamo jedi iz žara (ribe, meso), solate in solatne krožnike, njoke, pašto oziroma testenine, palačinke. Tudi jedi izpodpeke boste našli na našem jedilniku. Med glavno sezono boste dan lahko začeli s samopostrežnim zajtrkom.

Po aktivno preživetem dnevu se “prileže” domača hrana…..(foto: kamp-nadiza.com)

 

Dobrodošli vsi ljubitelji neokrnjene narave. Obiščite nas in mi bomo poskrbeli, da se boste vedno znova radi vračali.

 

Kamp Nadiža
Podbela 48
5223 Breginj

Kontakti:
Tel: +386 (0)5 38 49 110
Gsm: +386 (0)41 443 535
E-mail: info@kamp-nadiza.com
Spletna stran: www.kamp-nadiza.com
Gps: 46.243286, 13.456205

Delovni čas:
od 15.3. do 20.10.

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.