Naslovnica Trendi Talking Tom in prijatelji na poti do slave

Talking Tom in prijatelji na poti do slave

Avtor: Spletno Uredništvo

Zadnja televizijska programska novost prihaja s specializiranega otroškega kanala Minimax. Od 11. maja dalje se namreč začenja predvajanje 11-minutnih epizod dogodivščin mačje druščine s Talking Tomom na čelu.

Talking Tom in prijatelji na poti do slaveTom je med animiranimi mačkami zelo priljubljeno ime že od leta 1940, ko sta se v stripu prvič pojavila Tom in Jerry (foto:IPPR) 

Na kanalu Minimax bodo od 11. maja dalje na sporedu simpatične animirane dogodivščine mačje druščine oz. mačka Talking Toma in njegovih prijateljiev. Petčlanska mačja ekipa ima namreč presenetljivo človeške karakterne značilnosti in sicer bi rada na vsak način postala slavna. Tako Tomovo garažo predelajo v resnični programerski studio in se vneto posvečajo trenutku, ko bodo zažareli v siju slave.

»V kratkih, enajstminutnih epizodah se bomo zabavali ob peripetijah peterice, ki sanja o zvezdniškem življenju. Poleg nespornega vodje skupine Toma je tu še lepotica in prihodnja pop zvezda Angela, računalniški genij Ben, prikupni Hank, ki obožuje komedije, in mali sosed Ginger, ki je vedno za akcijo. In akcije s temi malimi prijatelji prav gotovo nikoli ne zmanjka,« pravi Minimaxov napovednik.

Seveda mačji ekipi ne bo šlo vse po željah, saj je običajno pot do uspeha tlakovana z najrazličnejšimi ovirami. Mačje prigode obljubljajo tudi veliko smeha, čeprav se skupina nenehno spopada z novimi zapleti. Včasih so pod pritiskom so njihovi medsebojni odnosi, a bo na koncu vsakič zmagalo prijateljstvo.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.