Naslovnica Gospodarstvo Seznam sejmov za leto 2021 se pridno polni

Seznam sejmov za leto 2021 se pridno polni

Avtor: Spletno Uredništvo

Ker bo za odpravo posledic pandemije koronavirusa potrebno dobro zagnati gospodarstvo, Javna agencija SPIRIT Slovenija že pripravlja skupinske predstavite slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini za leti 2021 in 2022. Seznam sejmov se postopno daljša, gre pa za izključno zelo prestižne sejme s področij zdravstva, lesno-predelovalne industrije, vojaško-varnostnega segmenta, transporta, orodjarstva in prehrambene inustrije. 

Seznam sejmov za leto 2021 se pridno polniPaviljon slovenskih podjetij na sejmu Transport & Logistic lani v Münchnu (foto: SPIRIT Slovenija)

 

Javna agencija SPIRIT Slovenija že vrsto let uspešno pripravlja skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini. Od tega imajo slovenski gospodarski subjekti največ koristi, saj gre za fokusirane, cenovno ugodne in učinkovite promocijske procese. Podjetjem se namreč ob skupnih slovenskih sejemskih nastopih zagotavlja precej večja prepoznavnost, hkrati pa se tako znižujejo stroški udeležbe.

»Agencija namreč krije stroške najema neopremljenega razstavnega prostora, zakupa tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog ter same organizacije sejemske predstavitve. Poleg tega se s sejmišči dogovarja za najboljšo možno lokacijo razstavnega prostora, in podjetjem svetuje, kako se na sejemsko predstavitev kar najbolje pripraviti. Podjetja krijejo stroške postavitve stojnice, službenih poti zaposlenih in prisotnosti osebja na stojnici,« so pojasnili na Agenciji.

Seveda se aktivnost za nastop na sejmu začenjajo več mesecev pred samim dogodkom, včasih tudi več kot leto dni vnaprej. Tako lahko slovenske podjetja do 26. junija 2020 posredujejo svoje želje za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2021 in v prvi četrtini leta 2022. Seznam za prihodnje leto (2021) se že pridno polni in sicer je na njemu trenutno 8 sejemskih prireditev – 5 v večjih nemških mestih, dva v Združenih arabskih Emiratih ter en sejemski nastop v Stockholmu. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.