Naslovnica Trendi Sestri, čudežna varuška, Alica, Minioni, divjina in vrtičkar na Marsu

Sestri, čudežna varuška, Alica, Minioni, divjina in vrtičkar na Marsu

Avtor: Spletno Uredništvo

Planet TV za ta teden napoveduje dve filmski premieri. Jutri bo na sporedu odbita komedija ‘Sestri (Sisters)’, v soboto (16. maja) pa bo na vrsti še fantazijski film ‘Alica izza ogledala (Alice Through the Looking Glass)’. A to ni vse, saj se v prihodnjih dneh obeta še vrsta zanimivih filmov.

 

Sestri bosta tudi s pomočjo tekile poskrbeli za napozabno zabavo (foto: PR Planet TV)

 

Prva premiera tedna na Planet TV je film ‘Sestri (Sisters)’, v katerem nastopata popularni komedijantki Amy Poehler in Tina Fey, poleg njiju pa še Maya Rudolph, James Brolin, Dianne Wiest, John Leguizamo… Odbita komedija bo na sporedu jutri, v sredo, 13. maja, ob 20. uri. »Film ‘Sestri (Sisters)’ govori o dveh odtujenih sestrah, ki ju starši pokličejo v domače mesto, da bi pospravili svoji dekliški sobi, preden bodo hišo prodali.

Vedno popolna Maura in divja Kate sta jezni in žalostni, ker njunih otroških spominov kmalu ne bo več, zato skleneta prirediti še zadnjo zabavo za nekdanje sošolce s srednje šole in tako podoživeti spomine na svoje zmagoslavne najstniške dni. Toda zabava uide izpod nadzora, podivjana množica pa začne uničevati hišo in motiti sosesko, zato imata sestri kmalu na grbi tako policijo kot jezne sosede,« razkriva napovednik komedije.

V četrtek (14. maja) bo na sporedu družinski film ‘Nanny McPhee – čudežna varuška (Nanny McPhee)’ z Oskarjevko Emmo Thompson v glavni vlogi. Dan kasneje (petek, 15. maja) bodo prav tako ob 20. uri na vrsti zabavni animirani ‘Minioni (Minions)’, na kar bo v soboto že ob 13.10 na sporedu še animirana avantura v filmu ‘Divjina (The Wild)’. Druga filmska premiera tedna pa bo na vrsti v v soboto pozno zvečer.

Ob 22.50 bo namreč na sporedu domišljijska avantura ‘Alica izza ogledala (Alice Throughthe Looking Glass)’, oziroma gre za nadaljevanje znane pravljice ‘Alice v čudežni deželi’. Film se ponaša z odlično igralsko zasedbo, v kateri so Johnny Depp, Mia Wasikowska, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter in Sacha Baron Cohen. Omembe vredna je tudi pesem ‘Just Like Fire’ s katero je pevka Pink filmu prinesla nominacijo za Grammyja.

»Tokrat se svetovna popotnica Alica zaradi neverjetnih zgodb o Čudežni deželi v resničnem življenju znajde v psihiatrični ustanovi. Ko ji uspe pobegniti, se s pomočjo čudežnega ogledala vrne v fantastični svet živopisnih pokrajin in magičnih bitij. Toda njen prijatelj Nori klobučar je v hudi nevarnosti, tiranska Srčna kraljica pa znova načrtuje zasužnjenje dežele,« piše v napovedniku Planet TV. Fimski program se bo iztekel v nedeljo zvečer, ko bo ob 20. uri bo na sporedu še film ‘Marsovec (The Martian)’ z Mattom Damonom v glavni vlogi.

Vrhunsko filmsko pustolovščino, ki je najbrž precej bližje resnični prihodnosti kot znanstveni-fantastiki, je režiral slavni režiser Ridley Scott, nominirana je bila za kar 7 oskarjev in ima na spletni strani IMDb visoko oceno 8,0. Zgodba govori o astronavtu, ki ga po spletu nesrečnih okoliščin pustijo samega na Marsu, kjer se nato loti pridelovanja zelenjave, da bi nekako preživel med čakanjem na reševanje.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.