Naslovnica Trendi Po Črnem Petru bo na sporedu še Črni Jure

Po Črnem Petru bo na sporedu še Črni Jure

Avtor: Spletno Uredništvo

V petek, 21. februarja, bosta na Planet TV na sporedu dve večerni premieri zapored. Ob 20. uri se bo s posebno pustno epizodo začela nova sezone oddaje ‘Pri Črnem Petru’, ob 21.30 pa ji bo sledila prva oddaja 11. sezone priljubljene satirične oddaje ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’.

 Globoki dekolteji na TV nikoli ne škodijo, prav nasprotno – tako se gledanost dviga (foto: PR Planet TV)

 

Na Planet TV bo prihodnji petek (21. februarja) na vrsti prva oddaja zabavno-glasbene serije ‘Pri Črnem Petru’, ki jo bo vodila Jasna Kuljaj. Start bo posebej barvit, saj bo šlo za posebno pustno oddajo, ki bo poskrbela za kar nekaj presenetljivih maškar. Gledalce in občinstvo bodo v znani televizijski gostilni poleg ostalih gostov tokrat zabavali Rebeka Dremelj, Ansambel Rok Žlindre in Regina. Sicer je avtor oddaje je Jože Potrebuješ, ki obljublja veliko improvizacije in smeha.

»Prva oddaja bo hkrati obarvana evrovizijsko in goste bo zabavala tudi ABBA, v katero se bodo prelevili znani obrazi iz oddaje Pri Črnem Petru in gledalci bodo lahko le ugibali, kdo je kdo. Junake iz gostilne Pri Črnem Petru z voditeljico Jasno Kuljaj na čelu v novi sezoni čaka tudi nov izziv, saj je gostilna, v katero tako radi zahajajo, ostala brez najemnika, zato bodo staknili skupaj glave in stvari vzeli v svoji roke,« pravi napovednik Planeta TV.  

Za Črnim Petrom se bo na ekranih Planet TV pojavil še ‘Črni Jure’, ob 21.30 se namreč na začenja 11. sezona satirične oddaje ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’. »Na sporedu smo že od marca 2015 in začenjamo z 11. sezono, na kar sem zelo ponosen,” pravi Jure, ki torej s svojo ekipo zmore kar dve sezoni na koledarsko leto. Sicer pa mu je oddaja doslej že prinesla Viktorja, dve nagradi Žaromet za najbolj nabrušen tv-jezik, lani pa je Žaromet prejel še v kategoriji najboljšega voditelja razvedrilne TV-oddaje.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.