ALPE ŠPORT VANČAR družba za turizem in trgovino d.o.o.

Kako najbolje doživeti lepote doline reke Soče? Preko specializiranega lokalnega podjetja z dolgoletno tradicijo in izkušenim osebjem....

alpe sport vancar

Pravi naslov za adrenalinske trenutke..... (foto: facebook.com/alpesportvancar) 

 

In prav vse to nudi ALPE ŠPORT VANČAR, ki ima svoj bazni tabor v Čezsoči. Zgodba o našem uspehu se je začela s skupino zanesenjakov, ki je praktično iz nič ustanovila rafting klub. Ker je bila klubska tekmovalna ekipa za svoje uspehe z medaljami nagrajena na državnih prvenstvih, evropskih prvenstvih in na svetovnem prvenstvu v Aosti, je bilo skoraj neizbežno, da se pridobljene izkušnje izkoristijo in unovčijo.

Zato je leta 1998 nastala turistično-športna agencija ALPE ŠPORT VANČAR, kjer smo štartali s spusti po Soči, danes pa imamo v svoji ponudbi vsaj osem različnih aktivnosti. Za adrenalinske trenutke so na voljo spust s kajaki po Soči (vključno s šolo kajaka in eskimo obrata), raftanje (družinski raft, mini raft in adrenalinski raft), spust z rečnim bobom, soteskanje oz. canyoning (s priljubljenimi lokacijami Fratarica, Sušec, Predelica, Globoški potok in Kozjak) in zračna avantura –polet s padalom v tandemu.

alpe sport vancar 1

V svoji ponudbi imamo vsaj osem različnih aktivnosti..... (foto: facebook.com/alpesportvancar)

 

Poleg tega nudimo še Paket team building kjer se spustu po smaragdni lepotici Soči lahko dodajo še druge aktivnost, skupni piknik pa je absolutno obvezen!

ALPE ŠPORT VANČAR pa vam nudi tudi užitke na kolesih. Le redkokje v Sloveniji je moč kolesariti v tako imenitnem naravnem okolju, kot je zgornji del doline reke Soče s slapom Boko, trdnjavo Kluže, Bovcem, s snemalnim prizoriščem slavnega filma Narnia: Princ Kaspijan s slikovitimi pokrajinami dolin Trente in Lepene ter tudi s Kobaridom in njegovimi znamenitostmi. A to še ni vse. Za ljubitelje zračnega adrenalina je na voljo še daljši spust po jeklenicah z enkratnim razgledom na Bovško kotlino, ki ga ne smete zamuditi.

Ko k vsemu temu dodamo še svež gorski zrak, naravni mir ter soško kulinariko s postrvmi in lokalnimi siri v ospredju, obisk Bovca in okolice postane že skoraj neizbežen.

alpe sport vancar 2

Zračna avantura – polet s padalom v tandemu....(foto: facebook.com/alpesportvancar)

 

Vendar pa prvi skriti asi v rokavu naše agencije ALPE ŠPORT VANČAR niso naravne lepote Posočja in naša izjemno pestra ponudba aktivnosti. Še bolj pomembna je prijaznost našega osebja, skrb za vsakega posameznega obiskovalca in naše cenovno ugajanje potrebam gostov. Številni zadovoljni odzivi gostov iz Slovenije in še posebej tistih iz tujine potrjujejo, da smo glede tega že več kot dve desetletji na pravi poti.

ALPE ŠPORT VANČAR družba za turizem in trgovino d.o.o. – že več kot 20 let celemu svetu nudimo adrenalinske užitke na Soči in nad njo!

 

Alpe Šport Vančar
Trg golobarskih žrtev 20
5230 Bovec

 Kontakti:

Tel: +386 (0) 5 389 63 50
Gsm: +386 (0) 31 635 893
Fax: +386 (0) 5 389 63 51
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Spletna stran: www.bovecsport.com
Koordinate: 46.338260, 13.552656

 Delovni čas:

Od ponedeljka do nedelje: od 8:30 do 21:00 ure

Sledite nam

facebook  twittergooglrplus

 

Dnevne Novice
Za oglaševanje nas kontaktirajte na: urednistvo@dnevne-novice.com


 

enovice Prijavite se v E-novice
100% zasebnost!
  SLEDITE NAM 
facebook twitter google      
sll

logotip   Dnevne Novice
   smo slovenski spletni medij.
   Slovenskim uporabnikom
   ponujamo malce drugačen
   zbir novic, kot ostali mediji.
   Ponavljanje enakih "mainstream"
   zgodb, ki jih objavljajo slovenski
   novičarski mediji, televizijska
   poročila, nas ne zanima. Prav
   tako se ne ukvarjamo s slovensko
   strankarsko politiko!

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo in s pravilnikom o zasebnosti na tej povezavi. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem

Če ne spremenite nastavitve brskalnika,
se strinjate z njo in s pravilnikom o
zasebnosti na tej povezavi
.