Naslovnica Oglaševanje Mort nudi kvalitetna in strokovna zaključna dela v gradbeništvu

Mort nudi kvalitetna in strokovna zaključna dela v gradbeništvu

Avtor: Spletno Uredništvo

Izvajamo zaključna dela v gradbeništvu, fasade, tlakovanja dvorišč in drugo…

Mort nudi kvalitetna in strokovna zaključna dela v gradbeništvu

Kvalitetna in strokovna zaključna dela v gradbeništvu….(foto: pixabay.com)

 

MORT d.o.o. je uspešno gradbeno podjetje, ki je svoje storitve na trgu pričelo nuditi v letu 2004. Število zaposlenih v našem podjetju je doseglo število 11, prav vsi pa se trudimo, da vsako storitev opravimo zelo kvalitetno in strokovno. Stremimo k nenehnem razvoju in širjenju, zato spremljamo tudi najnovejše svetovne trende na področju gradbenih del, kar omogoča raznovrstno in pestro ponudbo izdelkov za opremljanje raznih stanovanjskih, turističnih, poslovnih in ostalih objektov. Vedno smo osredotočeni na to, da ponudimo najkakovostnejše in najnovejše izdelke, ki so hkrati dostopni vsakemu kupcu. Poudarjamo skrb za okolje in nudimo izdelke, ki v skladu z varovanjem okolja.

Naše storitve temeljijo na zaključnih delih v gradbeništvu oziroma gradbeno obrtniškem delu, pod kar spadajo vsa dela, s katerimi določen objekt dobi končno obliko in lahko začne služiti svojemu namenu. Po vaših željah in okusih želimo objektu dodati tisto piko na i, da bo lahko v celoti tak, kot ste si sami zamislili. Smo strokovnjaki v moderni gradbi. Z veseljem se lotimo tako manjših, kot večjih in bolj zahtevnih projektov.

Mort nudi kvalitetna in strokovna zaključna dela v gradbeništvu 1

Specializirani smo za zaključna gradbena dela….(foto: freepik.com)

 

Med našimi storitvami lahko najdete vsa zaključna dela v gradbeništvu, fasade, tlakarska dela, urejanje okolice in še mnoge druge. Najbolj izkušeni smo na področju celovite prenove starejših objektov, kar vključuje prenovo bivalnih, poslovnih in ostalih prostorov. Posvetimo se adaptaciji vaših stanovanj, hiš, kopalnic ter tudi zunanjih balkonov in teras.

Med storitve uvrščamo:
– Razna zidarska dela: Prenova starejših objektov, adaptacija vseh vrst prostorov.
– Fasaderstvo: Prenova fasade, odstranitev ometa, izolacija, zaključni omet, barvanje in vsa ostala dela, v povezavi s fasado.
– Izolacije: Strokovna in pravilna postavitev izolacij.
– Tlakarska dela: Tlakovanje dvorišč, tlakovanje parkirišča in dovoza, postavljanje robnikov, tlakovanje s kamni ali drevesnimi debli in ostalo.
– Keramičarska dela: Izdelava kopalnic, stenska keramika, talne ploščice različnih vrst in oblik za vse prostore, od kuhinje, do kopalnice, polaganje ploščic, montaža opreme…
– Parketarska dela: Polaganje ali obnova talnih oblog, brušenje, lakiranje, oljenje…
– Krovska kleparska dela: Pokrivanje ali prekrivanje vseh vrst streh, kvalitetna krovska dela, kleparska dela za končni izgled streh.
– Urejanje okolice: Čiščenje in priprava parcel, urejanje robnikov, urejanje škarp…
– Vodoinštalaterska dela: Kakovostna izvedba instalacij, montaža kopališke in kuhinjske opreme, popravila odtokov, urejanje pritiska v ceveh, polaganje cevi, priprava odtokov…
– Elektro inštalacije: Izvedba več vrst elektroinštalacij, groba montaža, fina montaža vtičnic, stikal…
– Slikopleskarska dela: Beljenje, kitanje in glajenje sten, pleskanje oken, vrat in ograj, dekorativni premazi…
– Centralno ogrevanje: Načrtovanje in izvedba napeljav vseh vrst centralnega ogrevanja, radiatorsko ali talno ogrevanje, peči, toplotna črpalka.
– Delo z mavčnokartonskimi ploščami: Suha gradnja, predelne stene, spuščeni stropi, obloge sten, napušči itd.
– Mizarska dela

Mort nudi kvalitetna in strokovna zaključna dela v gradbeništvu 2

Tudi urejanje okolice je v našem delokrogu….(foto: Enter Point Slovenija)

 

Pri nas dobite prav vse storitve, ki so potrebne za prenove in adaptacije. Vedno prisluhnemo našim strankam in upoštevamo njihove želje, zato se pred pričetkom z delom z njimi vedno posvetujemo. Zelo nam je pomembno, da so stranke z nami zadovoljne. Prav pogosto nas zato naše cenjene stranke priporočajo tudi svojim bližnjim, sodelavcem, znancem.

Za nami je veliko uspešno izvedenih projektov, fotografije katerih si lahko ogledate tudi na naši spletni strani, ki je navedena v nadaljevanju. Če imate tudi vi v načrtu gradbeni projekt, pri katerem vam lahko pomagamo, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo prisluhnili.

 

Mort d.o.o.
Škurhova ulica 10
1292 Ig

Kontakti:
Tel: +386(0) 41 746 133
E-mail: mort.d.o.o@siol.net
Spletna stran: www.mort.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.