Naslovnica Šport Koledar za futsal, razpis za medijske pravice in infrastruktura

Koledar za futsal, razpis za medijske pravice in infrastruktura

Avtor: Spletno Uredništvo

Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je na svoji zadnji seji posvetil celi vrsti različnih problematik, kot so vlaganja v infrastrukturo, razpis za medijske pravice in tudi koledar tekmovanj v futsalu.

Koledar za futsal razpis za medijske pravice in infrastruktura

Prizor z nastopa slovenske članske futsal reprezentance v dvorani Stožice (foto: FB NZS) 

 

Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je potrdil koledar domačih futsal tekmovanj, potem ko ga je predhodno prilagodil koledarjem mednarodnih tekmovanj pod okriljem UEFA in FIFA.V novi verziji koledarja so ključno vlogo odigrale obveznosti slovenske članske futsal reprezentance, saj se decembra začenja nov ciklus kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2022, ta ciklus pa bo potekal po spremenjenem tekmovalnem sistemu.

“Dan Slovenskega futsala bo potekal v soboto, 29. avgusta z vsemi aktivnosti, že znanimi in tudi tekmo super pokala. Za začetek letošnje sezone je v koledarju predviden petek, 11.9. Lahko se zgodi, da bo tudi teden dni popreje (4.9.). Nov termin je dobil finalni turnir pokala Terme Olimia, ki bo 19. in 20. marca v Podčetrtku.Vse vezano na 2. SFL in mlajše kategorije ter Žensko futsal ligo bo dokončno znano na podlagi prijavljenih ekip, skrajni rok pa se izteče 15. avgusta,” so še pojasnili z NZS.

Sicer je Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je zadnji seji potrdil tudi razpis v skupni višini 550.000 EUR za financiranje letošnjih infrastrukturnih projektov v nogometu. Nogometna zveza Slovenije pa je objavila Povabilo k oddaji ponudb za pridobitev medijskih pravic 1. SNL, Pokala Slovenije, 2. SNL in 1. SŽNL za obdobje 2021-2025. Povabilo je namenjeno medijskim in telekomunikacijskim družbam, pravice pa bodo veljale za slovensko tržišče.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.