Naslovnica Oglaševanje Kakovostne avtoličarske storitve

Kakovostne avtoličarske storitve

Avtor: Spletno Uredništvo

Najboljše rešitve za vašega jeklenega konjička nudimo v podjetju Avtoličarstvo Škulj….

Kakovostne avtoličarske storitve….. (foto: facebook.com/Avtoličarstvo-Tomaž-Škulj) 

 

Avtoličarstvo Škulj je družinsko podjetje katerega začetki delovanja segajo v leto 1975. “Idejni oče” podjetja je moj oče gospod Zmago Škulj. Veselje in strast do avtomehanike me je tako rekoč spremljala že “od malih nog”. In posledično se je tudi moja poklicna pot usmerila na področje avtomehanike. V letu 2009 pa sem sam prevzel vodenje našega družinskega podjetja.

Na podlagi znanja katerega se redno dopolnjuje, izkušenj ter kvalitetno opravljenega dela, smo pridobili zaupanje in zadovoljstvo številnih strank.

Vsem našim obstoječim in bodočim strankam nudimo široko paleto storitev med katere spadajo: avtoličarska in kleparska popravila, popravilo vozila po toči, ročno pranje in poliranje vozila. Medtem ko bomo mi urejali vaš avto, boste vi lahko imeli v uporabi naše nadomestno vozilo.

 

AVTOLIČARSKA POPRAVILA

Morda je nastopil čas, ko vaše vozilo potrebuje novo barvo ali samo “osvežitev” le-te oziroma imate “za pokrpati” kakšno odrgnino ali prasko?

Nobene panike. Naša avtoličarska delavnica je sodobno opremljena in tako bomo z najnovejšo tehnologijo zamenjali “make up” na vašem vozilu.

Sodobno opremljena delavnica….. (foto: pixabay.com)

 

AVTOKLEPARSKA POPRAVILA

Izvajamo visokokvalitetna kleparska popravila na vseh poškodovanih ali karamboliranih vozilih. Z hladnim ravnanjem pločevine vam bomo do potankosti popravili vozilo katerega je poškodovala toča.

Pločevino bomo popravili natančno, strokovno in hitro. Po končanem popravilu pa bo vaš avto izgledal kakor da bi ga pripeljali iz avtosalona.

 

ROČNO PRANJE in POLIRANJE VOZIL

Da bo vaše vozilo čisto tako notri kot zunaj imamo za vas ročno avtopralnico. Poskrbimo pa tudi za bleščeči sijaj in vam v ta namen vaš avto profesionalno spoliramo.

Po končanem popravilu bo vaš avto izgledal kot iz avtosalona…..(foto: pixabay.com)

 

Za rezervacijo termina smo dosegljivi na spodnjih kontaktih. Dovolite nam da bo z našo pomočjo vaš jekleni konjiček še dolgo časa brezhibno deloval.

 

Avtoličarstvo Tomaž Škulj s.p.
Iška vas 8
1292 Ig

Kontakti:
Tel: +386 (0) 41 325 605
Fax: +386 (0) 1 367 35 44
E-mail: skulj.tomaz@gmail.com
Spletna stran: www.skulj.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka od 8:00 do 19:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.