Naslovnica Gospodarstvo Dobre prakse poslovanja slovenskih podjetij z lesenimi izdelki

Dobre prakse poslovanja slovenskih podjetij z lesenimi izdelki

Avtor: Spletno Uredništvo

Javna agencija za SPIRIT Slovenija skupaj z Direktoratom za lesarstvo na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SAŠA inkubatorjem bo v četrtek izpeljalo predstavitev z naslovom ‘Dobre prakse poslovanja slovenskih podjetij z lesenimi izdelki’.

Dobre prakse poslovanja slovenskih podjetij z lesenimi izdelkiLes je multi-uporaben, trajen, unikaten in prijetnega videza (foto: wallpaperflare.com)

 

Javna agencija za promocijo slovenskega gospodarstva SPIRIT Slovenija bo v sodelovanju z Direktoratom za lesarstvo, ki sodi pod okrilje Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) ter podjetniškim inkubatorjem ‘SAŠA’ v četrtek (17. septembra) v Modri dvorani Celjskega sejma predstavilo ‘Dobre prakse poslovanja slovenskih podjetij z lesenimi izdelki’.

Predstavitev se bo začela ob 10. uri, do predvidenega zaključka ob 12.15 pa naj bi si sledilo kar 10 predavanj strokovnjakov z različnih področij oziroma predstavnikov različnih podjetij. Na predstavitvi bo govora o rabi lesa, o okolju, o trajnostnem razvoju, predvsem pa bodo že v uvodu predstavljene aktualne finančne spodbude za podjetja v lesno-predelovalni branži in inovativna zagonska podjetja.

Kasneje bodo svoje dragocene izkušnje delili tudi podjetniki iz že uveljavljenih slovenskih zagonskih podjetij z lesenimi izdelki. Prisotni bodo izvedeli več tudi o trajnostnem poslovanju prek primerov treh podjetij s prepoznavnimi trajnostnimi poslovnimi strategijami, konkretno gre za proizvodnje otroških stolov, lesenih umivalnikov ter različnih lesenih artiklov za starše in otroke. Celotno dogajanje bo moč spremljati tudi prek spleta in sicer s pomočjo aplikacije Zoom.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.