Ana Hostel kjer prebivata gostoljubnost in domačnost

Najboljši hostel v središču Ljubljane...

Ana Hostel kjer prebivata gostoljubnost in domačnost

Ana Hostel kjer prebivata gostoljubnost in domačnost... (foto: Enter Point Slovenija) 

 

Ana Hostel je mala meščanska hišica, ki popotnikom iz širnega sveta, nudi udobno počitniško bivanje.

Ko boste naslednjič obiskali Ljubljano, si rezervirajte prenočišče v našem hostlu. Že ob prihodu vas pričakalo prešerno razpoloženje z veliko smeha in dobre volje.

Vaš spalni prostor se bo nahajal v enem izmed treh nadstropij. Razpolagamo namreč z 10-imi sobami katere so razporejene v treh nadstropjih. Izbirate pa lahko med tri in štiriposteljnimi sobami. Vse sobe so stilsko urejene ter so hkrati dovolj prostorne, da se ne boste počutili utesnjeno.

V kolikor se boste odločili za bivanje v troposteljni sobi, boste za počitek in "nabiranje novih moči" uporabili podgrad ali pa enojno posteljo. Ob manjšem doplačilu pa ste lahko nastanjeni v troposteljni sobi, katera ima še manjšo kuhinjo in balkon. Iz balkona boste lahko občudovali letni vrt, ki pa vas nikakor ne bo razočaral tudi v ostalih letnih časih.

Štiriposteljna soba je opremljena s podgradom in z dvema enojnima posteljama. V vseh sobah pa boste popolnoma brezskrbi uporabljali brezžični internet, katerega uporaba je brezplačna. Edino kar boste imeli v skupni uporabi z drugimi gosti, je moderno urejena kopalnica in wc.

Ana Hostel kjer prebivata gostoljubnost in domačnost 1

Spalni prostori so razporejeni v treh nadstropjih....(foto: ana-hostel.com)

 

Za vsakega dobrega gostitelja "se spodobi", da gostom nudi obilen zajtrk, ki vam bo dal energijo za "pohajkovanje" po mestu in njegovi okolici. In tako je tudi pri nas. Vsako jutro vas bo pričakal obilen zajtrk, ki ima v svoji ponudbi jedi iz svežih-domačih sestavin. Po predhodnem dogovoru in doplačilu, vam naša odlična kuharica pripravi tudi ostale obroke.

Zdaj, ko ste udobno nameščeni in polni pozitivne energije in vibracij, je čas da se podate na ljubljanske ulice in spoznate vsakodnevni utrip mesta.

Ljubljana, kot glavno mesto naše države, že dolgo časa velja za skriti in neraziskani biser Evrope. K temu je pripomogla dolgoletna bogata in razgibana zgodovina. Začetki segajo vse do leta 2000 pred našim štetjem, ko so bile prve mostiščarske naselbine na ljubljanskem barju.

V današnjem času pa naše glavno mesto dosega visoke okoljevarstvene standarde ter ima vse kar urbano mesto potrebuje za kakovostno bivanje. Ravno zaradi tega rezloga je bila Ljubljana razglašena za Zeleno prestolnico Evrope 2016.

Ljubitelji narave sredi mestnega vrveža, se boste podali v park Tivoli ali pa na bližnji Rožnik oziroma Golovec. Posebno doživetje predstavlja ogled Ljubljane iz žabje perspektive, za kar bodo poskrbele številne ladjice, ki vozijo po reki Ljubljanici.

Ana Hostel kjer prebivata gostoljubnost in domačnost 2

Ogled Ljubljane iz žabje perspektive....(foto: pixabay.com)

 

Številne znamenitosti vas kar spontano vabijo, da si jih ogledate. Naj izpostavimo predvsem Ljubljanski grad,  znamenito Tromostovje, Zmajski most, Ljubljansko tržnico katero je oblikoval najbolj znani slovenski arhitekt Jože Plečnik, Prešernov trg s Frančiškansko cerkvijo, Mestni muzej Ljubljana, Stolna cerkev Sv. Nikolaja, Narodna galerija in Mestna hiša.

Vsi, ki boste v Ljubljani bodisi na krajšem ali daljšem oddihu oziroma boste imeli večdnevne obveznosti, dobrodošli v naš hostel. Poskrbeli bomo za pristno domače vzdušje. Že Marjana Deržaj je prepevala, da bela Ljubljana nikdar ni zaspana. Pridite in se sami prepričajte, da je temu tako.

 

Ana Hostel
Komenskega 10
1000 Ljubljana

Kontakti:
Tel: +386 (0) 1 292 79 97
Gsm: +386 (0) 40 417 116
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Spletna stran: www.ana-hostel.com
Koordinate: 46.053929, 14.509410

Delovni čas:
Obratovalni čas recepcije: 24 ur na dan

 

 

Sledite nam

facebook  twittergooglrplus

 

enovice Prijavite se v E-novice
100% zasebnost!
  SLEDITE NAM 
facebook twitter google      
sll

logotip   Dnevne Novice
   smo slovenski spletni medij.
   Slovenskim uporabnikom
   ponujamo malce drugačen
   zbir novic, kot ostali mediji.
   Ponavljanje enakih "mainstream"
   zgodb, ki jih objavljajo slovenski
   novičarski mediji, televizijska
   poročila, nas ne zanima. Prav
   tako se ne ukvarjamo s slovensko
   strankarsko politiko!

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo in s pravilnikom o zasebnosti na tej povezavi. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem

Če ne spremenite nastavitve brskalnika,
se strinjate z njo in s pravilnikom o
zasebnosti na tej povezavi
.