Adaptacije na ključ Aleš Petek s.p.

Kvalitetne in dih jemajoče adaptacijske storitve za vse vrste okusov, potreb in želja...

Adaptacije na ključ Aleš Petek s

Kvalitetne in dih jemajoče adaptacijske storitve... (foto: adaptacijenakljuc.com) 

 

Vsakdanje spremembe življenskega sloga, dolgotrajana fasada na vaši hiši, nagle vremenske spremembe ter še mnogo drugih dejavnikov, kar sami od sebe kličejo po prenovi oziroma adaptaciji bodisi vaše hiše ali stanovanja. Pri tem smo "postavljeni pred večno dilemo": katerega izvajalca naj izberemo. V veliki večini pomembno vlogo igrata cena in kvaliteta storitev. Idealno je, da najdemo ponudnika, ki ima kvalitetno storitev po ugodni ceni.

In tukaj je za vas podjetje Adaptacije na ključ aleš Petek s.p. Naš tim sestavljajo izkušeni strokovnjaki z več kot 25 letnimi delovnimi izkušnjami na tem področju. Dragocene izkušnje so pridobili tako v domači državi kot tudi v tujini.

Pri samem delu smo strokovni, profesionalni, natančni ter uporabljamo le najboljše materiale. Vsaka stranka je deležna tudi strokovnega nasveta. Seveda pa ne moremo mimo tega, da ne bi upoštevali vaših želja in potreb. Pozorni smo tudi na obstoječa pravila in zakonodajo v gradbeništvu, kakšne so možnosti za adaptacijo kot tudi na statiko objekta.

Poleg adaptacijskih storitev, smo fokusirani tudi slikopleskarske in fasaderske storitve, oblaganje tal, tesarska in krovska dela, suhomontažne sisteme, keramičarstvo, vgradimo pa vam tudi različne vrste stavbnega pohištva.

 

ADAPTACIJSKE STORITVE

Kot že samo ime pove, vam bomo kvalitetno in strokovno prenovili vaš objekt oziroma samo določeni prostor v objektu (kopalnico, kuhinjo...).

Z adaptacijo ne boste posegali v konstrukcijo objekta ali prostor, velikost se ne bo spremenila, namembnost in zmogljivost bosta ostali enaki, vendar boste z adaptacijo privarčevali večjo vsoto denarja. Vaša hiša, stanovanje, kopalnica, kuhinja pa bodo izgledali kot novi.

 

SLIKOPLESKARSTVO

Omenili smo že, da opravljamo slikopleskarske storitve. Prepleskamo vam vse kar se prepleskati da. Specializirani smo tudi za dekorativne omete. To so tisti ometi, ki s svojimi vzorci in barvo poskrbijo za urejeno bivalno okolje.  Po strokovnem posvetu s stranko stene pobarvamo v različnih dekorativnih vzorcih in barvah.

Tam kjer stena pride v stik s stropom in okrog okenskih špalet izdelamo različne bordure.

Adaptacije na ključ Aleš Petek s.p. 1

Specializirani smo tudi za dekorativne omete...(foto: adaptacijenakljuc.com)

 

FASADERSTVO

Fasada predstavlja nekakšno "obleko" ali "make up" samega objekta. Ima pa tudi zaščitno funkcijo saj hišo varuje pred različnimi zunanjimi vplivi. Tukaj naj izpostavimo zunanje temperature za katere vemo, da nenehno nihajo.

Pri izdelavi fasade se poslužujemo različnih materialov: grafitni stiropor, les, stiropor in kamena volna.

 

OBLAGANJE TAL

Tudi tla potrebujejo osvežitev, zato imamo v ponudbi polaganje različnih vrst parketov. Stari parket vam lahko tudi samo obnovimo. Položimo pa vam tudi druge vrste talnih oblog kot so: les, tekstil, pvc, laminat in gotovi parket.

V kolikor je potrebno talno oblogo tudi polakirati, uporabljamo izključno ekološko neoporečne lake. Ti laki so popolnoma neškodljivi za vaše zdravje in hkrati okolju prijazni.

Po predhodnem dogovoru vam z veseljem obložimo tudi stopnice z zgoraj naštetimi talnimi oblogami.

Adaptacije na ključ Aleš Petek s.p. 2

Tudi tla potrebujejo osvežitev....(foto: adaptacijenakljuc.com)

 

SUHOMONTAŽNI SISTEMI

V gradbeništvu suhomontažni sistemi pridobivajo vse večjo prepoznanvnost.

Delo je hitro izvedeno brez nepotrebne umazanije. Poglavitna pozitivna lastnost pa je ta, da so suhomontažni sistemi cenovno zelo ugodni. Pri našem delu uporabljamo dva najbolj znana suhomontažna sistema. To sta Knauf in Rigips.

Gips plošče "služijo" za različne namene: navadna uporaba ali kot zaščita pred Rtg sevanjem. Odlično oceno dobijo v primeru, da se uporabljajo kot požarna zaščita, akustična zaščita ali kot zaščita proti vlagi.

 

Vse nadaljne informacije in nasvete dobite na spodaj navedenih kontaktih.

Naj z našo pomočjo postane vaš dom kot iz pravljice narisan.

 

Adaptacije na ključ Aleš Petek s.p.
Hočka cesta 37
2311 Hoče

Kontakti:
Tel: +386 (0) 40 851 461
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Spletna stran: www.adaptacijenakljuc.com

 

Sledite nam

facebook  twittergooglrplus

 

enovice Prijavite se v E-novice
100% zasebnost!
  SLEDITE NAM 
facebook twitter google      
sll

logotip   Dnevne Novice
   smo slovenski spletni medij.
   Slovenskim uporabnikom
   ponujamo malce drugačen
   zbir novic, kot ostali mediji.
   Ponavljanje enakih "mainstream"
   zgodb, ki jih objavljajo slovenski
   novičarski mediji, televizijska
   poročila, nas ne zanima. Prav
   tako se ne ukvarjamo s slovensko
   strankarsko politiko!

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo in s pravilnikom o zasebnosti na tej povezavi. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem

Če ne spremenite nastavitve brskalnika,
se strinjate z njo in s pravilnikom o
zasebnosti na tej povezavi
.